Alternative

Samen 60

Op 18 september 2023 werden wij als Bovemij 60 jaar. Dat is bijzonder en daar zijn we trots op. Al 60 jaar zijn we een vertrouwd partner en werkgever in de mobiliteitsbranche. We zijn een stevig, degelijk bedrijf dat tegelijkertijd vitaal en in beweging is. ​

Ons 60-jarig bestaan willen we vieren. En dat doen we graag samen. Samen met onze medewerkers, oud-medewerkers, klanten, certificaathouders en samenwerkingspartners. Want samen hebben wij ervoor gezorgd dat we nu 60 zijn!

Van 0 naar 60 in zestig portretten

Marcel (60) “Wat in deze portrettenserie unaniem naar voren komt, is dat mobiliteit ons allemaal boeit, of je nou jong of oud bent”
Kimpe (59) “Wil je mobiliteit en de markt samenbrengen, dan moet je producten aanbieden aan bedrijven die de markt naar zich toe trekken”
Annemieke (58) “Voor je gestel is mobiel zijn belangrijk, al is het maar een paar minuten per dag”


Mobiliteit: je hebt er een leven lang mee te maken. Van de eerste wankele stapjes achter een loopwagentje tot de scootmobiel op latere leeftijd. Maar mobiliteit gaat over meer dan vervoersmiddelen alleen. Het gaat over in beweging – en daarmee in verbinding – zijn met anderen. De mobiliteitsbranche herbergt fantastische verhalen. Ter ere van ons 60-jarig jubileum leggen wij die verhalen vast in een portrettenreeks. Wat betekent mobiliteit voor een vijfjarige, een vijfentwintigjarige en een vijftigjarige? Hoe verandert je blik op de wereld om je heen naarmate je ouder wordt?

Zestig
portretten, zestig verschillende leeftijden: zestig perspectieven op mobiliteit.

De Bovemij Samen60 Estafette

We bevinden ons als bedrijf al 60 jaar middenin de wereld van mobiliteit. Graag willen we de branche in al haar facetten in het zonnetje zetten. Maar hoe doe je dat? Speciaal voor de 60e verjaardag van Bovemij organiseerden wij de Bovemij Samen60 Estafette: een symbolische rit van verleden naar heden – vanaf de plek van oprichting in Scheveningen tot aan ons huidige hoofdkantoor in Nijmegen. Een reis die wij samen maakten met onze klanten, (oud-)collega’s en andere belangrijke relaties van Bovemij. Want zonder hen geen Bovemij!

Klik hier voor meer informatie over de estafette.

Bekijk hierboven de volledige Bovemij Samen60 Estafette!
M O B I L A N D !

𝘐𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘭𝘢𝘯𝘥 𝘷𝘰𝘭 𝘷𝘳𝘦𝘶𝘨𝘥𝘦 𝘦𝘯 𝘱𝘭𝘦𝘻𝘪𝘦𝘳, 𝘷𝘦𝘳𝘸𝘦𝘭𝘬𝘰𝘮𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘫𝘰𝘶 𝘪𝘯 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘳𝘪𝘫𝘬𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘭 𝘷𝘦𝘳𝘵𝘪𝘦𝘳!

Ter ere van ons 60-jarig jubileum kwamen al onze collega’s en hun naasten samen op 24 september in Mobiland! Daar gingen zij op ontdekkingstocht langs de verschillende rijken waar van alles te beleven was, voor jong en oud. Van een gezamenlijk jubileumkunstwerk tot de klassieke paardenrace, en van het mini race circuit tot de metershoge klimwand. Samen ervoeren we de magie van Mobiland!

Samen Jarig!

Hoera! Op 18 september vierden we de 60ste verjaardag van Bovemij. Ter ere van ons jubileum legden we een bijzondere estafette af. We startten in Scheveningen – bij de plek van oprichting – en finishten maandag 18 september bij het hoofdkantoor in Nijmegen. Daar werd de feestweek definitief geopend!

Benieuwd naar de Bovemij Samen60 Estafette? Houd deze pagina in de gaten!

Samen Jarig!
Welke richting het ook opgaat: Bovemij
Het verhaal van Bovemij is het verhaal van de mobiliteitsbranche
Want 60 jaar na de oprichting staat het belang van mobiliteitsbedrijven bij Bovemij nog altijd voorop. De mobiliteitsbranche staat nooit stil. En Bovemij dus net zomin.

Onze historie is er dan ook een van succesvol meebewegen met veranderingen. We zijn inmiddels dan ook veel meer dan een verzekeraar: wij zijn de partner van de mobiliteitsbranche. Wij helpen onze klanten om succesvoller te ondernemen.
Of stel je vraag via...
Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's

Roy
Senior Acceptant