Alternative

Samen 60

Op 18 september 2023 werden wij als Bovemij 60 jaar. Dat is bijzonder en daar zijn we trots op. Al 60 jaar zijn we een vertrouwd partner en werkgever in de mobiliteitsbranche. We zijn een stevig, degelijk bedrijf dat tegelijkertijd vitaal en in beweging is. ​

Ons 60-jarig bestaan willen we vieren. En dat doen we graag samen. Samen met onze medewerkers, oud-medewerkers, klanten, certificaathouders en samenwerkingspartners. Want samen hebben wij ervoor gezorgd dat we nu 60 zijn!

Van 0 naar 60 in zestig portretten

Cynthia (41) “Denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen, dat doe ik nog steeds”
Linn (40) “Mijn doel is dat we servicegerichter worden naar onze klanten én het nog leuker en lekkerder werken wordt voor mijn collega’s”
Renger (39) “Sta ik bij een slagboom, moet ik over de bijrijderskant buigen om een kaartje uit het raam te grijpen”


Mobiliteit: je hebt er een leven lang mee te maken. Van de eerste wankele stapjes achter een loopwagentje tot de scootmobiel op latere leeftijd. Maar mobiliteit gaat over meer dan vervoersmiddelen alleen. Het gaat over in beweging – en daarmee in verbinding – zijn met anderen. De mobiliteitsbranche herbergt fantastische verhalen. Ter ere van ons 60-jarig jubileum leggen wij die verhalen vast in een portrettenreeks. Wat betekent mobiliteit voor een vijfjarige, een vijfentwintigjarige en een vijftigjarige? Hoe verandert je blik op de wereld om je heen naarmate je ouder wordt?

Zestig
portretten, zestig verschillende leeftijden: zestig perspectieven op mobiliteit.

Welke richting het ook opgaat: Bovemij
Het verhaal van Bovemij is het verhaal van de mobiliteitsbranche
Want 60 jaar na de oprichting staat het belang van mobiliteitsbedrijven bij Bovemij nog altijd voorop. De mobiliteitsbranche staat nooit stil. En Bovemij dus net zomin.

Onze historie is er dan ook een van succesvol meebewegen met veranderingen. We zijn inmiddels dan ook veel meer dan een verzekeraar: wij zijn de partner van de mobiliteitsbranche. Wij helpen onze klanten om succesvoller te ondernemen.
Samen Jarig!

Hoera! Op 18 september vierden we de 60ste verjaardag van Bovemij. Ter ere van ons jubileum legden we een bijzondere estafette af. We startten in Scheveningen – bij de plek van oprichting – en finishten maandag 18 september bij het hoofdkantoor in Nijmegen. Daar werd de feestweek definitief geopend!

Benieuwd naar de Bovemij Samen60 Estafette? Houd deze pagina in de gaten!

Samen Jarig!
Of stel je vraag via...
Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's

Roy
Senior Acceptant