Bovemij sponsort Fieldwork Foundation met 7000 euro! 

En Bovemij-stichting Barmhartige Fiets doneert ook nog een aangepaste elektrische fiets aan kindercentrum Stijntje Buys!

Edwin Heijne nieuwe directeur Financieringen bij Bovemij

Edwin Heijne is per 1 januari 2018 de nieuwe directeur Financieringen bij Bovemij: het organisatieonderdeel van Bovemij dat onze zakelijke klanten helpt bij leaseactiviteiten onder eigen label. Hij volgt de huidige directeur Jan van der Vlist op.

Evert Suijker van Bovemij (links) en Jan de Kuijer (MotoPort Rotterdam)
Evert Suijker van Bovemij (links) en Jan de Kuijer (MotoPort Rotterdam)

Bovemij helpt MotoPort Rotterdam er weer bovenop na miljoenenbrand

MotoPort Rotterdam-eigenaar Jan de Kuijer ziet machteloos toe hoe op 11 november 2016 een miljoenenbrand zijn pand aan de Schiedamse Nieuwpoortweg grotendeels in de as legt. Een hectische periode volgt, waarin de sympathieke Noord-Hollander en zijn mensen in no time weer aan de slag kunnen. Met dank aan een prima verzekeringspakket en de onvoorwaardelijke steun van een uitgebalanceerd specialistenteam onder leiding van Bovemij.

Bovemij & de Oranje Waterpolomannen: Samen voor Goud!

Bovemij is sinds dit jaar hoofdsponsor van de Oranje waterpolomannen van bondscoach Robin van Galen. In aanloop naar Tokio volgen wij 3 van zijn spelers: Robin Lindhout, Eelco Wagenaar & Bilal Gbadamassi. in deze tweede aflevering doen zij verslag van de Universiade in Taiwan. 

Oscar Beumer (links) en Maarten van Schaik
Oscar Beumer (links) en Maarten van Schaik

Functiewisselingen binnen Bovemij

Maarten van Schaik wordt adjunct-directeur bij Financieringen, Oscar Beumer volgt hem op als groepscontroller.

Pagina's

Abonneren op Nieuws