Jan van der Vlist (directeur Financieringen) vertrekt bij Bovemij

Zodra Bovemij een vervanger voor hem heeft gevonden, vertrekt Jan van der Vlist - directeur van het onderdeel Financieringen – bij Bovemij. Reden voor zijn vertrek is dat Van der Vlist toe is aan een nieuwe uitdaging.

Bovemij nu 100% eigenaar van RDC

Nadat Bovemij in 2016 al het aandelenbelang van 69% van BOVAG in RDC had overgenomen, heeft het bedrijf nu ook de overige 31% van de RDC-aandelen gekocht van RAI Vereniging. Daarmee is RDC per 26 april 2017 voor 100% in handen van Bovemij.

Van links naar rechts: Coen Post, Hans Wittenberg, Renate Leander en René Leander
Fotograaf: Erik Borst

Bovemij kijkt terug op een succesvol jaar

Vandaag vond onze aandeelhoudersvergadering plaats, waar we onze cijfers over 2016 bekend maakten. Het mooiste nieuws: in 2016 behaalden we een resultaat voor belastingen van €17,5 miljoen.

(Aan)delen in de winst?

Tot 2010 was BOVAG de enige aandeelhouder van Bovemij. Nu zijn er naast BOVAG nog 278 aandeelhouders die samen 17,56% van Bovemij bezitten. Die zijn allemaal BOVAG-lid of gelieerd aan een BOVAG-bedrijf. De verzekeraar en financieel dienstverlener boekt jaar na jaar mooie cijfers. BOVAG-leden die willen investeren kunnen zelf ook aandeelhouder worden.

Maatpak voor deelauto's

Je wilt aan de slag met deelauto’s, maar komt erachter dat ze niet te verzekeren zijn als je ze kunt openen met een app. Stapp.in-oprichter Reinald Bronkhorst zocht daarom de samenwerking met Bovemij. Het resultaat: een verzekering op maat voor zijn hele franchiseformule.

Pagina's

Abonneren op Nieuws