Zo blijf je ook na de coronatijd interessant voor fietsenkopers

Fietsen gaan momenteel als warme broodjes over de toonbank. De vraag is zelfs zo groot dat die het aanbod soms overstijgt. Die populariteit heeft alles te maken met de coronasituatie en de tijd van het jaar. Maar hoe zorg je ervoor dat je ook een goede omzet blijft draaien als deze periode voorbij is?

Aan de lange termijn denken kan lastig zijn. Zeker als het zó goed gaat met je bedrijf. Toch kan het geen kwaad om eens goed te kijken naar hoe je ook in de toekomst je klanten zo goed mogelijk van dienst kunt zijn. Wij geven je drie tips.

Tip 1: Denk aan viaBOVAG

Komen je klanten minder naar je winkel toe? Dat hoeft helemaal geen probleem te zijn. Je kunt je fietsen ook prima online aanbieden. Dat kan sinds enige tijd ook op viaBOVAG.nl. De fietsen op viaBOVAG.nl hebben allemaal onder meer zes maanden BOVAG-garantie en een gegarandeerde all-in-prijs. Die zekerheden zorgen ervoor dat het platform steeds populairder wordt onder klanten. Extra voordeel: als je nu instapt, adverteer je kosteloos tot 1 januari 2022.

Tip 2: Van reparatie naar nieuwkoop

Een betrouwbare fiets gaat behoorlijk lang mee. En met de juiste zorg zelfs nog wat langer. Toch is ook een fris exemplaar weleens prettig. Of hij nu nieuw of tweedehands is. Aan jou de taak om je klanten ervan te overtuigen dat je hun fiets weliswaar prima kunt repareren, maar dat je ook een mooie andere hebt staan. Wat verwacht hij of zij van de fiets? Verzamel een wensenlijstje en vind daarbij de fiets die goed bij de klant past.

Tip 3: Leasend naar werk

Het woon-werkverkeer komt langzamerhand weer op gang. Toch is het in het openbaar vervoer nog verre van druk. Veel mensen mijden bus, tram of trein, onder meer door het verplicht dragen van een mondkapje. En dus wordt fietsen naar werk een interessante optie. Voor werkgevers kan het daarom handig zijn een lease-fiets aan te bieden aan werknemers. Bijvoorbeeld via BOVAG Leasefiets. Zeker door de versimpelde fietsregeling, die sinds begin 2020 van toepassing is. Bied jij al lease-fietsen aan?

Download de whitepaper

Natuurlijk doe jij aan online adverteren. Maar weet je wel zeker dat je hier alles uit haalt? En hoe bepaal je of een verkoopsite echt bij je past? In de whitepaper Zo maak je van online advertenties echte winnaars geven we je de handvaten om hierover na te denken. Én je krijgt tips voor de perfecte leadopvolging. Over verkopen gesproken: wist je dat viaBOVAG.nl dé plek is om je voertuigen aan de man te brengen? Kijk voor meer informatie op mijn.bovag.nl/viabovag!

Download de whitepaper

Aanbevolen artikelen

Zo redde een viaBOVAG.nl advertentie een vakantie
"Hoe meer we online zichtbaar zijn, hoe beter. Daar helpt viaBOVAG.nl bij"
Autobedrijf Vermeulen: “Door viaBOVAG.nl bereik ik veel meer potentiële klanten”

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.