ViaBOVAG introduceert betalen per lead

ViaBOVAG.nl komt met een nieuw en uniek tariefmodel: pay per lead. Autobedrijven adverteren onbeperkt voor een laag vast maandbedrag en betalen vervolgens alleen als een lead ook een verkoopkans oplevert. ViaBOVAG.nl is het eerste portaal in Nederland dat betalen per lead invoert.

“Pay per lead is een veel eerlijker tariefmodel voor autobedrijven, want zij betalen alleen voor de geleverde waarde en zitten niet vast aan hoge advertentiekosten”, licht directeur Wouter van Kesteren toe. “Ons uitgangspunt is BOVAG-leden helpen meer te verdienen. Dit betekent dat occasionadvertenties ook daadwerkelijk iets moeten opleveren. ViaBOVAG.nl is verantwoordelijk voor kwalitatief goede leads die autobedrijven helpen om hun occasions te verkopen. Met pay per lead ligt de druk om te presteren dus veel meer bij ons.”

De occasionsite van en voor BOVAG-leden timmert al flink aan de weg met ruim 30.000 bezoeken per dag en 80.000 advertenties van 2.200 verschillende autobedrijven. Van Kesteren: “ViaBOVAG.nl richt zich specifiek op de serieus geïnteresseerde autokoper, met oog voor zekerheid en kwaliteit. En dat blijkt te werken. Onze eerlijke all-in prijzen en onze zekerheden zorgen voor hoge waardering van de consument en kwalitatief goede leads die vaker tot daadwerkelijke verkoop leiden.”

Over viaBOVAG.nl

ViaBOVAG is de eigen occasionsite van en voor BOVAG-ondernemers. Op de website staan alleen advertenties met eerlijke all-in prijzen, BOVAG-Garantie en BOVAG Omruilgarantie: een gelijk speelveld voor adverteerders en betrouwbaar en transparant voor consumenten. BOVAG-leden kunnen hun occasionadvertenties bovendien uitbreiden met eigen diensten zoals verzekeringen, financieringen en afleverpakketten.

Ga voor meer informatie naar https://mijn.bovag.nl/viabovag.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.