Tot 2021 gratis adverteren op viaBOVAG.nl

Nadat adverteerders in de maanden april, mei en juni van dit jaar al gratis viaBOVAG.nl konden gebruiken, stellen BOVAG en Bovemij het platform van 1 september 2020 tot 1 januari 2021 kosteloos beschikbaar voor BOVAG-leden die adverteren met auto’s, motoren en fietsen. Voor autobedrijven hanteert viaBOVAG.nl daarna een abonnementsvorm volgens ‘no cure, no pay’, zonder vaste maandelijkse kosten.

Het aanbod voor gratis adverteren geldt voor alle BOVAG-leden. Zowel die al een abonnement hadden als ook voor nieuwe adverteerders op viaBOVAG.nl. Hoewel de verkoop van gebruikte auto’s de laatste maanden rooskleurige cijfers laat zien, is de impact van de coronamaatregelen dit jaar aanzienlijk. In maart, april en mei noteerden de autobedrijven ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar een daling in de occasionverkoop en tot en met juli werd er nog immer geen plus gerealiseerd over dit kalenderjaar. De economische situatie is in de nabije toekomst nog ongewis en daarom is het cruciaal voor ondernemers om grip te houden op de bedrijfskosten, niet alleen in de autobranche, maar ook in de tweewielersector.

‘No cure no pay’

Vandaar dat BOVAG en Bovemij vanaf 1 september 2020 tot de start van 2021 de deelname aan viaBOVAG.nl kosteloos openstellen voor alle BOVAG-leden. Om ook daarna grip op de kosten te kunnen blijven houden, schaft viaBOVAG.nl vanaf 1 januari 2021 voor autobedrijven de vaste abonnementskosten helemaal af. Onder het mom ‘no cure, no pay’ wordt dan gefactureerd op basis van harde leads die via de website viaBOVAG.nl worden gegenereerd. Voor motor- en fietsbedrijven blijft het abonnementsmodel vooralsnog hetzelfde.

Over viaBOVAG

Via BOVAG.nl is de occasionsite van en voor BOVAG-leden, die zich richt op serieus geïnteresseerde kopers. Op onze website staan alleen advertenties met eerlijke all-inprijzen en BOVAG-Garantie en BOVAG Omruilgarantie. Dit zorgt voor hoge waardering van de consument en kwalitatief goede leads.

Adverteer ook op viaBOVAG.nl!

Of het nu gaat om auto’s, (elektrische) fietsen, caravans, campers of motoren: viaBOVAG.nl is dé site om jouw voertuigen aan de man te brengen. Op de website staan namelijk alleen voertuigen die voldoen aan de eisen van BOVAG. Bovendien gaat het platform voor transparantie en duidelijkheid. Niet alleen voor klanten, maar ook voor jou! En zoek je tips om alles uit je online advertenties te halen? Download dan onze whitepaper Zo maak je van online advertenties echte winnaars.

Ga naar mijn.bovag.nl/viabovag en stap ook in!

Aanbevolen artikelen

Zo redde een viaBOVAG.nl advertentie een vakantie
"Hoe meer we online zichtbaar zijn, hoe beter. Daar helpt viaBOVAG.nl bij"
Autobedrijf Vermeulen: “Door viaBOVAG.nl bereik ik veel meer potentiële klanten”

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.