Onze BedrijfsBoost gemist? Dit is waarom je erbij had willen zijn

Dat een evenement dé manier is om meer te leren over ondernemen, bewees de BedrijfsBoost van Bovemij. Eventmarketeer Annemiek van den Eertwegh blikt terug: “Na afloop kreeg ik de glimlach niet van mijn gezicht.”   

Na twee jaar stilte door corona kon er eindelijk weer een evenement georganiseerd worden. En niet zomaar één. “Op een mooie locatie in Woerden kwamen 110 ondernemers samen voor de Bovemij BedrijfsBoost”, vertelt Annemiek van den Eertwegh, eventmarketeer bij Bovemij. “Het thema van deze dag was ‘The future is Electric’. Oftewel: de opkomst van elektrificatie en de impact hiervan op de automotive. Zo vertelde ‘duurzaam wereldreiziger’ Wiebe Wakker hoe hij in een elektrische auto en zonder geld naar Australië reisde. Ondernemer Jeroen Vertongen liet zijn licht schijnen op de toekomst van mobiliteit en de gevolgen hiervan voor zijn klanten. En autocoureur en topondernemer Tom Coronel motiveerde de bezoekers tot een mindset voor succesvol ondernemen.”  

Geen paniek, maar inspiratie  

De BedrijfsBoost sluit perfect aan bij de missie van Bovemij: ondernemers in de mobiliteitsbranche helpen succesvol ondernemen. “Het doel van het evenement was dat iedereen geïnformeerd en geïnspireerd naar huis ging. Niet met een gevoel van paniek over de toekomst, maar met concrete tools om verder te kunnen. Na de lezingen werden er daarom praktische handvatten aangereikt tijdens sleutelsessies. Van tips om je werkplaatsomzet op peil te houden tot adviezen om elektrische voertuigen te verkopen.”  

De reacties na afloop maakten voor Annemiek het evenement tot een groot succes: “Ik hoorde aan het eind van de dag alleen maar positieve geluiden tijdens de netwerkborrel. Dat het inspirerend was, dat ze veel aan de Sleutelsessies hadden en dat we vaker zo’n event mogen organiseren. Een mooi bewijs dat we met onze evenementen ondernemers echt kunnen helpen.” 

Meer evenementen op de planning 

BedrijfsBoost gemist? Niet getreurd, er staan nog meer van deze inspirerende events op de planning voor klanten van Bovemij. “Vanaf nu organiseren we twee keer per jaar een BedrijfsBoost. Steeds met een ander thema. Ook komen er webinars en andere kleine en grote evenementen aan. Houd je mail dus in de gaten voor een uitnodiging.”  

Annemiek kan in ieder geval niet wachten op een vervolg: “Het klinkt cliché, maar ik vond het zó fijn om na twee coronajaren weer samen te zijn. Kleine dingen als geroezemoes in de zaal, het applaus voor de sprekers en samen ervaringen uitwisselen, waren nu extra bijzonder. Na afloop kreeg ik de glimlach dan ook niet van mijn gezicht gebeiteld.” 

Wil je de sfeer van de BedrijfsBoost proeven? Bekijk hier dan de aftermovie.

 

 

Aanbevolen artikelen

Het gevaar van Li-ion accu's en de wetgeving die je moet kennen
5 tips om de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers te bevorderen
Zorg dat je SCIOS Scope 10-certificaat op orde is!

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.