Mobifest 2023: mis deze speciale editie niet!

Mobifest is hét evenement voor ondernemers in de mobiliteitsbranche. Na de succesvolle eerste editie vorig jaar vindt op 13 juni de tweede editie plaats bij Fort Altena in Werkendam. En geloof ons, hier wil je als Bovemij-klant bij zijn!

Deze editie is extra speciaal, want wij vieren in 2023 ons 60-jarig bestaan. En dat doen we graag samen met onze klanten! We hebben opnieuw een prachtig programma in petto met presentaties van topsprekers, muzikaal entertainment en volop ruimte voor inspirerende gesprekken met andere ondernemers uit de mobiliteitsbranche.

Welke sprekers dit jaar op het podium staan, dat houden we nog even geheim. Het programma barst in elk geval van leuke activiteiten op een bruisend festivalterrein. Kortom: heb je zin in een middag en avond waarbij inhoud, entertainment en netwerken centraal staan? Zorg dan dat je erbij bent en meld je vandaag nog aan op www.mobifest.nl!  

Kom alvast in de sfeer!

Benieuwd naar wat je ongeveer kunt verwachten op Mobifest? Bekijk de aftermovie van vorig jaar en meld je vandaag nog aan. 

Aanbevolen artikelen

Bescherm je voertuigen tegen onderdelendiefstal met deze tips!
In deze 3 stappen je zonnepanelen volledig tegen brand verzekerd
Je lesauto mee op vakantie: mag dat?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.