Miljoenensteun van Bovemij voor mobiliteitssector

Al sinds het begin van de coronacrisis in maart spant Bovemij zich in om de mobiliteitsbranche door deze zware tijden heen te helpen. De totale omvang van de ondersteuning die Bovemij aan de branche biedt is nu al ruim 10 miljoen euro.

Al direct in maart bood Bovemij een eerste pakket aan steunmaatregelen, bestaande uit juridische bijstand, hulp bij liquiditeitsproblemen en gratis Mobi-ID voor klanten van Bovemij, viaBOVAG en RDC, en daarnaast gratis viaBOVAG.nl voor álle BOVAG-leden. Snel daarna lanceerde Bovemij een hulppakket speciaal voor verhuurbedrijven en werd de actie op viaBOVAG.nl verlengd tot het einde van het jaar.

Coronakorting voor zakelijke klanten van Bovemij

Nu lanceert de financieel en datadienstverlener van de mobiliteitsbranche een derde pakket met coronahulp voor haar zakelijke klanten in de vorm van een coronakorting op de jaarpremie.

Mas van Steenis (CCO bij Bovemij): ‘Als dochter van BOVAG zijn wij er voor en door de mobiliteitsbranche; wij maken onderdeel uit van die branche en voelen die verbondenheid ontzettend sterk. Juist in deze periode – nu veel van onze klanten kampen met de negatieve gevolgen van de coronapandemie - willen wij er voor hen zijn en een wezenlijke bijdrage leveren. Dat doen we door al onze klanten die in 2021 een zakelijk schadeverzekeringspakket (garagepolis of wagenparkverzekering) bij Bovemij afnemen een eenmalige korting op de jaarpremie te verlenen.’

Meer weten?

Meer informatie over alle steunmaatregelen die Bovemij aan de branche aanbiedt, lees je na op www.bovemij.nl/samenvooruit. 

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.