Een terugblik op Mobifest 2023

Het is dinsdag 13 juni 2023. Alle ingrediënten voor een festival zijn aanwezig. Het zonnetje schijnt. Muziek is hoorbaar vanaf het parkeerterrein. De rook van de pizzaoven sluimert over het terrein. En natuurlijk de bezoekers, in ons geval Bovemij-klanten! Fort Altena is omgetoverd tot een sfeervol festivalterrein, exclusief voor de klanten van Bovemij. Hoe de tweede editie van Mobifest eraan toeging? We nemen je graag mee. 

Waar de regen tijdens de vorige editie van Mobifest met bakken uit de hemel viel, hebben we dit jaar geluk met het weer. In plaats van paraplu’s staan we nu klaar met flessen zonnebrandcrème. Terwijl de foodtrucks nog druk bezig zijn met het uitladen, arriveren de eerste klanten al. Sommigen komen rechtstreeks vanuit de werkplaats, met het zwart nog op hun handen. Ze melden zich aan, spelden hun naambadge op knopen het festivalbandje om de pols. Klaar om het festivalterrein te ontdekken!  

Bovemij 60 jaar  

Dit jaar is wel een heel bijzondere editie, Samen60! Dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom hebben onze accountmanagers een speciale drum-act voorbereid, speciaal voor onze klanten op Mobifest. Met trots werd deze act opgevoerd. Het enthousiasme was zo groot dat er zelfs een drumstok door de lucht vloog. 

Daarna stapt Hans Coffeng, CEO Bovemij, het hoofdpodium op om het festival officieel te openen. Hij neemt het publiek even mee terug in de tijd, want Bovemij bestaat 60 jaar. Dagvoorzitter Martine Hauwert vraagt het publiek hoelang zij al klant zijn bij Bovemij. Eén autobedrijf geeft aan al meer dan 50 jaar klant te zijn! Na de opening gaat het festival van start. 

Genoeg te doen 

Op het bruisende festivalterrein is genoeg te beleven. Klanten praten bij op relaxte zitzakken onder de parasols. Scheurende autootjes over de F1-racebaan, in strijd wie het snelste van de dag is. Bij het boogschieten worden pijlen feilloos in de roos geschoten. Daarnaast is er een tentoonstelling waar bezoekers de geschiedenis van Bovemij kunnen bewonderen.  

En dit alles gaat gepaard met heerlijke versnaperingen. Naast verse mosselen is er een ruime keuze aan andere lekkernijen. Klanten kunnen genieten van rijkelijk belegde hamburgers, kipsaté, verse pizza's en loaded fries. Een heerlijk nagerecht mocht niet ontbreken.   

Inspirerende sprekers 

Mobifest is niet alleen de gelegenheid om bij te praten met collega-ondernemers, maar ook om kennis te delen. We willen onze klanten graag verder helpen. Daarom worden ze getrakteerd op inspirerende verhalen.  

Zo vertelt Paul Smit boeiend over de werking van ons brein, van het routinebrein tot het creatieve brein. Het publiek luistert aandachtig naar deze neuromarketeer en cabaretier.  

Dit jaar wilden we ook graag delen waar we bij Bovemij aan werken. Commercieel directeur Patrick van Duijnhoven presenteert dit aan de hand van ons eigen Rad van Fortuin. En telkens wanneer het rad op het gouden vakje landt, krijgt iedereen in de zaal een cadeautje. Tot onze verbazing gebeurde dit bij elke sessie. 

Als knallende afsluiter betreedt het cabaretduo Tom Coronel en Rob Kamphues het podium. Ze vermaken het publiek met een speciaal voor Mobifest aangepaste versie van hun succesvolle theatervoorstelling "Het Grote Grand-Prix-Circus". Ze delen verhalen en anekdotes en nemen ons mee achter de schermen van de autosport. Gelach vult de zaal. De prijsuitreiking van de F1-racebaan vormt natuurlijk de kers op de taart.  

Nostalgie  

Voordat onze klanten huiswaarts keren, maken ze nog een laatste stop bij de kermisattractie "Hengel naar je bedankje". Er zijn vier verschillende prijzen te winnen, te herkennen aan de kleur van de eendjes. Vooral de snoeppotten zijn razend populair. Terwijl ze naar de eendjes hengelen, ontstaan er nostalgische gesprekken. Een man van een ondernemend stel zegt lachend tegen zijn vrouw: "Het is lang geleden dat ik jou aan de haak heb geslagen." Een grote glimlach verschijnt op haar gezicht.  

Nog even nagenieten van deze succesvolle editie? Bekijk hier de aftermovie:

 

Aanbevolen artikelen

Hoe zit het ook alweer met de groene kaart?
Onze klanten beoordelen Bovemij Voorraadfinanciering met een 8,7. Wanneer ga jij er mee aan de slag?
Voor de ondernemer die goed voor zijn personeel wil zorgen

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.