De nieuwste ontwikkelingen rondom viaBOVAG

Het ontwikkelteam van viaBOVAG.nl zit deze zomer zeker niet stil. Er wordt keihard gewerkt om de website te verbeteren en uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Zo is het sinds kort mogelijk om bedrijfswagens toe te voegen, kunnen autokopers zoeken op trefwoorden en zijn er weer diverse filters toegevoegd.

Welke filters zijn nieuw?

  • Hybride voertuig
  • Kleur
  • Vermogen
  • Trekkracht

In de nabije toekomst worden er nog meer filters toegevoegd zodat autokopers gerichter kunnen zoeken naar hun volgende auto.

Verbeteringen voor adverteerders

Naast het verbeteren van de functionaliteiten voor autokopers wordt er ook druk gewerkt aan het verbeteren en optimaliseren van de dienstverlening voor adverteerders. Zo is er op zeer korte termijn managementinformatie beschikbaar waarin bijvoorbeeld te zien is hoeveel leads er vanaf viaBOVAG.nl zijn doorgestuurd naar uw bedrijf. Ook wordt er een directe koppeling gebouwd voor voertuigmanagementsystemen die niet via HEXON leveren en automatiseren we het controleproces van advertenties zodat alleen advertenties die aan de spelregels doen worden gepubliceerd.

Al 250.000 bezoeken op viaBOVAG.nl

Heb je de radiospot van viaBOVAG.nl al gehoord? Of viaBOVAG op snelwegmasten zien staan? De campagne draait op volle toeren deze zomer. Ook op bushokjes en op veel plekken op internet verleidt viaBOVAG potentiële autokopers om een kijkje te nemen op de gloednieuwe occasionwebsite. Het resultaat: al ruim 250.000 bezoeken op de website. Deze bezoekers blijven gemiddeld 3,5 minuut op de website, op zoek naar hun volgende auto.

De voordelen van viaBOVAG.nl

Nog geen deelnemer? Stap nu in en profiteer van de vele voordelen van viaBOVAG:

  • Zelf de touwtjes in handen
  • Betere leads
  • Meer inzicht in data
  • Een zeer aantrekkelijk instaptarief

Lees hier alles over de voordelen en stap ook in!

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.