Omzet verhogen en klanten aan je binden? Ontdek onze Waardemakers!

De wereld verandert. Dat merk je als ondernemer in de mobiliteitsbranche elke dag. Van nieuwe technologieën tot snel wijzigende klantvoorkeuren. Het mooie is: verandering brengt ook kansen met zich mee. Wij helpen je die kansen te benutten. Hoe? Met slimme producten en diensten die je wendbaar houden: de Waardemakers van Bovemij. Zodat je meer waarde haalt uit je bedrijf én je klanten en zo nog succesvoller kunt ondernemen. Klaar om mee te bewegen? 

Je kent ons vast als verzekeraar binnen de mobiliteitsbranche. Dat doen we namelijk al 60 jaar. Maar ken je ons ook als dienstverlener die helpt bij de uitdagingen van morgen? Samen met onze bedrijfsonderdelen SVM, BFM, Autotrust, RDC, ENRA, viaBOVAG.nl, viaBovemij.nl en SRM hebben we ons ontwikkeld tot een echte partner voor de branche.  

We zetten onze kennis, ervaring en netwerk in en brengen slimme producten én diensten met ons mee: de Waardemakers van Bovemij. Die helpen jou als ondernemer je omzet te verhogen en klanten aan je te binden, snel en slim in te kopen, je bedrijf te beschermen en nieuwe marktkansen te benutten. Zo voegen we in elke stap van het bedrijfsproces waarde toe.  

Omzet verhogen en klanten aan je binden 

Maak kennis met onze Waardemakers die je helpen je omzet te verhogen en klanten aan je te binden. Door op het juiste moment in te spelen op de behoeften van jouw (toekomstige) klant ben je van grote waarde. Én creëer je extra omzet voor je bedrijf. Een ijzersterke klantrelatie leidt namelijk tot meer werkplaatsdoorgangen én meer herhaalaankopen. Wij helpen je hierbij met slimme producten en diensten.   

Offreer bijvoorbeeld een autoverzekering of pechhulp bij elke verkochte auto. Zo bied je klanten de service die ze van je verwachten, ontvang je provisie voor elke nieuwe polis én komen klanten bij jou terug om schade te laten repareren. Of verras je klanten met relevante én persoonlijke communicatie vanuit een krachtig marketing automation systeem. Zo vergoot je de betrokkenheid van jouw klant en speel je slim en tijdig in op verkoop- en aftersaleskansen, zoals APK en bandenwissel. En wat dacht je van een garantieoplossing die het risico op garantieclaims volledig dekt? Jij biedt een uitstekende service aan je klant – zonder onverwachte kosten – en het claimproces laat je over aan de specialisten van Autotrust met jarenlange werkplaatservaring. 

Wil je graag samen sparren over deze of andere Waardemakers die je helpen aan meer omzet? Maak een afspraak met een van onze adviseurs. We denken graag met je mee over de specifieke uitdagingen van jouw bedrijf. 

Aanbevolen artikelen

Ziekteverzuim: Voorkomen én goed voorbereiden
Maak jouw autobedrijf klaar voor overname met voorraadfinanciering!
Zonnepanelen plaatsen? Hier moet je aan denken

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.