Mijlpaal: 100.000 auto’s op viaBOVAG.nl

Afgelopen vrijdag is op viaBOVAG.nl de magische grens van 100.000 geadverteerde auto’s overschreden. 100.000 auto’s die allemaal voldoen aan de strenge spelregels van viaBOVAG.nl. Inmiddels plaatsen 2.200 BOVAG-bedrijven de betere auto’s uit hun voorraad op viaBOVAG.nl. En recent is de website ook opengezet voor motorfietsen.

ViaBOVAG ging voorjaar 2018 live en beleefde sindsdien een gestage groei. Na auto’s en motorfietsen, moeten er de komende periode nog veel meer producten en diensten van BOVAG-bedrijven via viaBOVAG.nl ontsloten worden voor de klant. Allemaal met de vertrouwde zekerheden van BOVAG en viaBOVAG.nl.

In verband met de corona-crisis staat viaBOVAG.nl sinds 1 april voor een periode van 3 maanden kosteloos open voor alle BOVAG auto- en motorbedrijven. BOVAG-ondernemers krijgen in die maanden dus geen factuur voor het adverteren en ontvangen van leads van viaBOVAG.nl. Ook BOVAG-fietsondernemers kunnen vanaf eind mei profiteren van een kosteloze periode van 6 maanden.

ViaBOVAG-directeur Wouter van Kesteren: “We zien dat bezoek en leads de laatste week weer toenemen in deze vreemde tijden. Extra reden om aanwezig te zijn online. viaBOVAG.nl ontwikkelt snel door met nieuwe diensten waaronder het ondersteunen in de opvolging van de leads."

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.