viaBOVAG.nl: de helpende hand van rijdend Nederland

Afgelopen maandag 5 april was het zover: toen ging de nieuwe televisiereclamespot voor viaBOVAG.nl live. Daarbij is de nieuwe pay-off geïntroduceerd: ‘De helpende hand van rijdend Nederland’. Een behulpzaam BOVAG-geel handje begeleidt klanten naar de juiste auto, fiets, motor of camper. En dat begint natuurlijk op viaBOVAG.nl, de betrouwbare site voor nieuwe wielen.

De spot is nadrukkelijk bedoeld om ook de breedte van viaBOVAG.nl met auto, fiets, caravan, camper en motorfiets voor het voetlicht te brengen. De spot is de komende weken in totaal bijna drieduizend keer te zien op alle belangrijke tv zenders. En uiteraard is deze spot ook doorvertaald naar vele online uitingen.

Keuzecoach helpt consument bij zoektocht

Samen met de campagne ‘De helpende hand van rijdend Nederland’ is deze week de Keuzecoach van viaBOVAG.nl geïntroduceerd. Deze onafhankelijke expert helpt mensen op weg in de zoektocht naar een nieuwe auto, fiets, motor, caravan of camper. Het doel is om meer leads voor viaBOVAG.nl-deelnemers te genereren, die nog hoger van kwaliteit zijn.

ViaBOVAG.nl is de website voor alles op wielen 

Onze missie is om hét platform voor de consument te worden voor alles op wielen. Niet alleen voor auto, maar ook voor fietsen, motoren, caravans en campers. En niet alleen om occasions te kopen, maar ook voor nieuwe voertuigen. We zijn continu bezig om nieuwe diensten toe te voegen voor de consument. De Keuzecoach is daar een voorbeeld van.

Check je advertenties

Adverteer jij al op viaBOVAG.nl? Dan is dit hét moment om nog eens kritisch naar je advertenties te kijken. Gebruik je bijvoorbeeld de juiste afbeeldingen en klopt je omschrijving? Met de nieuwe tv campagne en alle nieuwe ontwikkelingen, zal het aantal websitebezoeken namelijk nog meer toenemen.

Adverteer je nog niet op viaBOVAG.nl en wil je hier meer over weten? Kijk dan op mijn.bovag.nl/viabovag.

Adverteer ook op viaBOVAG.nl!

Of het nu gaat om auto’s, (elektrische) fietsen, caravans, campers of motoren: viaBOVAG.nl is dé site om jouw voertuigen aan de man te brengen. Op de website staan namelijk alleen voertuigen die voldoen aan de eisen van BOVAG. Bovendien gaat het platform voor transparantie en duidelijkheid. Niet alleen voor klanten, maar ook voor jou! En zoek je tips om alles uit je online advertenties te halen? Download dan onze whitepaper Zo maak je van online advertenties echte winnaars.

Ga naar mijn.bovag.nl/viabovag en stap ook in!

Aanbevolen artikelen

Zo redde een viaBOVAG.nl advertentie een vakantie
"Hoe meer we online zichtbaar zijn, hoe beter. Daar helpt viaBOVAG.nl bij"
Autobedrijf Vermeulen: “Door viaBOVAG.nl bereik ik veel meer potentiële klanten”

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.