Trots op onze portalen

ViaBOVAG

In april is de nieuwe occasionsite van BOVAG gelanceerd: ViaBOVAG. Een co-productie van BOVAG en Bovemij. Occasions op viaBOVAG.nl zijn de betere occasions. Ze zijn altijd voorzien van BOVAG Garantie, BOVAG Omruilgarantie en een heldere all-in prijs. Iedereen die via de site een auto vind is verzekerd van:

  • BOVAG Afleverbeurt – Zeker weten dat je met de auto de eerste zes maanden (of 6.000 km) onderhoudsvrij kan rijden.

  • BOVAG 40-Puntencheck – Zeker weten dat de op 40 punten gegarandeerd goed is.

  • Label 100% Onderhouden – Zeker weten dat de auto altijd volgens fabrieksvoorschrift is onderhouden.

  • Omruilgarantie: Is de koper na aanschaf van een occasion op viaBOVAG.nl toch niet tevreden? Dan mag hij de auto eenmalig binnen twee weken en maximaal 750 kilometers omruilen.

ViaBOVAG sterk gegroeid

De website heeft al 450.000 nieuwe bezoekers getrokken en toont ruim 56.000 auto’s. Allemaal met BOVAG garantie! Geen wonder dat de consument ViaBOVAG.nl een rapportcijfer van 8,1 geeft.  In 2019 wordt er uiteraard weer campagne gevoerd en komen er naast radiospots, billboards en online advertenties ook reclames op tv bij. Zo blijf de website groeien!

mijnOndernemersportaal

Op 30 oktober ging mijnOndernemersportaal live. Naast de functionaliteiten van MijnBovemij biedt mijnOndernemersportaal nog veel meer. Het beschikt namelijk over ontzettend veel data over voertuigen vanuit RDC en de RDW en verwerkt deze in overzichtelijke kaartjes waarmee ondernemers bijvoorbeeld:

  • Een voorspelling  zien van auto’s van hun klanten die binnenkort verkocht gaan worden. Een perfecte kans om op in te spelen.

  • Inzicht krijgen in hun APK-markt. Zoals hun marktaandeel per postcode in hun omgeving.

  • Inzicht in welke klanten zij zijn verloren aan andere bedrijven.

  • Een overzicht van de behaalde provisie op verzekeringen.

Al 2.200 ondernemers hebben toegang tot deze functionaliteiten en zijn er ruim 9.000 bezoekers op de website geweest. En er komen alleen maar meer functionaliteiten bij.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

2
3
4
Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.