Trots op onze medewerkers

Onze medewerkers hebben zich het afgelopen jaar een aantal keer ingezet voor mens en maatschappij en daar zijn we trots op!Een aantal mooie voorbeelden hiervan zijn:

BovemijDoet (NLdoet)

10 maart: de dag van NLdoet en dus van BovemijDoet. Dit jaar maakten wij Stichting CAP bij Pluryn lenteklaar! Dit betekende voor onze medewerkers een dag vol met klussen als schuren, verven, terrassen reinigen en vele bloemetjes planten.

Swim to fight Cancer

Een aantal collega’s dook in september de Spiegelwaal in Nijmegen in voor het goede doel Swim to fight Cancer. Zij zwommen ieder 1.500 meter in het open water. Het gezamenlijke resultaat was € 3.407,-Dit fantastische bedrag kon binnengehaald worden door vele donderende collega’s.

Matchis

In oktober was Stichting Matchis bij ons op bezoek om zoveel mogelijk Bovemij-stamceldonoren te werven. We zijn erg trots dat 49 collega’s zich hiervoor ingeschreven hebben.

Kertsttruienactie

Voor elke trui 10,- naar de wensambulance.

Tijdens onze winterse medewerkersbijeenkomst trokken Bovemijanen foute kersttruien aan.
Voor elke medewerker in een foute kersttrui zouden we € 10,- overmaken aan Stichting Ambulance Wens Nederland. Uiteindelijk konden we hen € 7.500,- doneren.

En een eigen inzamelingsactie leverde nog eens een forse donatie op.

Daar zijn we trots op!

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.