Plaats nu ook met Fietsdigitaal jouw advertenties op viaBOVAG.nl

Fietsondernemers kunnen vanaf nu adverteren op viaBOVAG.nl met behulp van Fietsdigitaal. Dit platform heeft diverse tools voor fietsbedrijven om hun producten online te presenteren. Veel ondernemers gebruikten Fietsdigitaal al om nieuwe en gebruikte fietsen op de verschillende portalen aan te bieden. En die advertenties kun je nu ook gemakkelijk en snel op viaBOVAG.nl plaatsen. 

Als je Fietsdigitaal telefonisch of via de mail laat weten dat je op viaBOVAG.nl wilt adverteren, dan activeren zij de koppeling voor jou. Fietsen die je aanbiedt zonder garantie, verschijnen niet op viaBOVAG.nl. 

Probeer viaBOVAG.nl gratis

Je kunt tot 1 januari 2022 gratis kennismaken met viaBOVAG.nl. Meld je aan via mijn.bovag.nl/viabovagfiets en je kunt direct starten. Door te adverteren op viaBOVAG.nl ga je geen overeenkomst aan. Jouw aanbod moet wel voldoen aan de zekerheden van viaBOVAG.nl. In de komende maanden zal viaBOVAG.nl contact met je opnemen met een aanbod voor na de gratis periode.

Adverteer ook op viaBOVAG.nl!

Of het nu gaat om auto’s, (elektrische) fietsen, caravans, campers of motoren: viaBOVAG.nl is dé site om jouw voertuigen aan de man te brengen. Op de website staan namelijk alleen voertuigen die voldoen aan de eisen van BOVAG. Bovendien gaat het platform voor transparantie en duidelijkheid. Niet alleen voor klanten, maar ook voor jou! En zoek je tips om alles uit je online advertenties te halen? Download dan onze whitepaper Zo maak je van online advertenties echte winnaars.

Ga naar mijn.bovag.nl/viabovag en stap ook in!

Aanbevolen artikelen

20-06-2023
Zo redde een viaBOVAG.nl advertentie een vakantie
10-02-2023
"Hoe meer we online zichtbaar zijn, hoe beter. Daar helpt viaBOVAG.nl bij"
09-11-2022
Autobedrijf Vermeulen: “Door viaBOVAG.nl bereik ik veel meer potentiële klanten”

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.