Ontdek onze Waardemakers voor meer klantenbinding en meer omzet

Laatst vertelden we het al: met onze Waardemakers helpen we ondernemers in de mobiliteitsbranche om meer waarde uit hun bedrijf en klanten te halen. Op waardemakers.bovemij.nl lees je er alles over. Al een kijkje genomen? Graag lichten we de specifieke producten en diensten uit die je helpen met het verhogen van je omzet en met klantenbinding. 

Particuliere autoverzekering 

Een autoverzekering WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) is verplicht. Hiermee is de klant verzekerd voor schade aan (spullen van) anderen, veroorzaakt door zijn eigen auto. Aanvullend kan de klant zich ook verzekeren tegen schade aan zijn eigen auto met een WA+ Beperkt casco of een WA+ Volledig casco. In dit geval is ook schade door vandalisme, aanrijding of botsing volledig casco verzekerd. Bij elke nieuwe afgesloten polis, ontvang jij provisie. 

Offreer een autoverzekering bij elke verkochte auto, ontzorg je klant van a tot z én zorg voor een goed gevulde werkplaats. Bereken direct je extra omzet!

CaRe-Mail 

CaRe-Mail is een krachtig marketing automation systeem voor persoonlijke en relevante communicatie met klanten en leads. Het systeem is gekoppeld aan de garagesoftware of het DMS van jouw autobedrijf. Vervolgens worden de klant- en voertuiggegevens verrijkt met de databronnen van RDC. CaRe-Mail helpt je met allerlei campagnes, zoals die voor een onderhoudsbeurt of APK. Maar ook seizoenkansen (bandenwissel) en verjaardagen staan geprogrammeerd. 

Verras je (toekomstige) klant met relevante en persoonlijke communicatie vanuit een krachtig marketing automation systeem, gekoppeld aan je eigen garagesoftware/DMS. Dit is je tool!

Autotrust Garantie 

Onze garantieoplossing zorgt voor transparantie en ontzorging. Je verhoogt de klanttevredenheid door een correcte afhandeling van claims zonder gedoe. Kapotte versnellingsbak, boardcomputer, airco of een ander defect? Alles wordt gewoon betaald, zonder discussie over wie wat moet bewijzen. 

Dek het risico op garantieclaims volledig af en laat het garantie- en claimproces over aan ervaren specialisten met jarenlange werkplaatservaring. Ontvang de factsheet!

BOVAG Pechhulp 

Met de BOVAG Pechhulp bied je extra service en zekerheid aan je klanten. Bij pech vindt er transport plaats naar een BOVAG-autobedrijf. Binnen een straal van 25 km én in het buitenland wordt de auto getransporteerd naar jouw eigen autobedrijf. Ook is er de mogelijkheid om zelf uit te rijden, waar je een vergoeding voor krijgt. 

Bied BOVAG Pechhulp aan bij iedere autoverkoop, ontzorg jouw klant van a tot z én ontvang een vergoeding als je uitrijdt bij pech. Ontdek hier!

Waardemakers in de praktijk 

Veel van onze klanten genieten al van de Waardemakers van Bovemij. Dat geldt ook voor Autobedrijf van Kuilenburg. Eigenaar Wouter vertelt: “We hebben een heldere missie: wij garanderen mobiliteit. Een klant kiest voor ons als autobedrijf en wij bedienen die klant vervolgens op alle manieren die nodig zijn. Van de autoverzekering tot de pechhulp, van garantieproducten tot financiering. Bovemij ondersteunt ons met de juiste tools, zodat wij onze klant kunnen bedienen. Die liefde komt echt van twee kanten!” Loek Bijnen, accountmanager bij Bovemij, vult aan: “En ook als werkbedrijf straalt Wouter dat gevoel uit. Ik ken de meeste van zijn mensen en die zijn stuk voor stuk hartstikke happy om bij Wouter in dienst te zijn.” 

Het hele verhaal van dit krachtige duo lees je hier.  

Aanbevolen artikelen

Hoe zit het ook alweer met de groene kaart?
Onze klanten beoordelen Bovemij Voorraadfinanciering met een 8,7. Wanneer ga jij er mee aan de slag?
Voor de ondernemer die goed voor zijn personeel wil zorgen

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.