Nu ook caravans, campers en vouwwagens op viaBOVAG.nl!

Het mobiliteitsplatform viaBOVAG.nl is uitgebreid met het aanbod van caravans, campers en vouwwagens van BOVAG-bedrijven. Alle geadverteerde kampeermiddelen worden tegen een all-in prijs geleverd met BOVAG Garantie en hebben aantoonbaar onlangs een onderhoudsbeurt gehad. De website viaBOVAG.nl heeft bovendien een geheel nieuwe vormgeving gekregen.

BOVAG-zekerheden

Op de website zijn intussen al bijna 3.000 caravans, kampeerauto’s en vouwwagens te vinden van 125 BOVAG-bedrijven in het hele land. Daarmee is meer dan 80 procent van alle aangesloten caravan- en camperbedrijven met verkoopactiviteiten reeds aangesloten. Op alle aangeboden caravans en vouwwagens is minimaal 12 maanden BOVAG Garantie van toepassing en op de campers geldt een garantietermijn van minimaal 6 maanden of maximaal 20.000 kilometers. Het complete aanbod is bovendien inclusief een recente, omvangrijke BOVAG Onderhoudsbeurt inclusief keuringsrapport en jaarsticker voor onderstel en opbouw, terwijl bij de kampeerauto’s sowieso altijd recentelijk onderhoud is gepleegd op het autotechnische deel. In de geadverteerde prijzen op viaBOVAG.nl zijn alle kosten verwerkt die nodig zijn om met het aangeboden kampeermiddel veilig weg te kunnen rijden én om gegarandeerd te zijn van alle BOVAG-zekerheden. 

Gratis adverteren tot 1 augustus 2021!

ViaBOVAG.nl is pas een succes als jij als ondernemer succes hebt. Daarom mag je het eerste half jaar vrijblijvend gebruik maken van viaBOVAG.nl. Daarna ontvang je een aanbod om de proefperiode om te zetten in een abonnement. Op dat moment beslis je of je wilt blijven adverteren. Staan jouw caravans, campers en vouwwagens nog niet op viaBOVAG.nl? Stap dan vandaag nog in en adverteer gratis tot 1 augustus 2021! Ga voor meer informatie en om je aan te melden naar https://mijn.bovag.nl/viabovagcaravancamper.

Adverteer ook op viaBOVAG.nl!

Of het nu gaat om auto’s, (elektrische) fietsen, caravans, campers of motoren: viaBOVAG.nl is dé site om jouw voertuigen aan de man te brengen. Op de website staan namelijk alleen voertuigen die voldoen aan de eisen van BOVAG. Bovendien gaat het platform voor transparantie en duidelijkheid. Niet alleen voor klanten, maar ook voor jou! En zoek je tips om alles uit je online advertenties te halen? Download dan onze whitepaper Zo maak je van online advertenties echte winnaars.

Ga naar mijn.bovag.nl/viabovag

Aanbevolen arikelen

Zo redde een viaBOVAG.nl advertentie een vakantie
"Hoe meer we online zichtbaar zijn, hoe beter. Daar helpt viaBOVAG.nl bij"
Autobedrijf Vermeulen: “Door viaBOVAG.nl bereik ik veel meer potentiële klanten”

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.