Meer kans op occasions door de viaBovemij.nl Autoveiling

Elke autoverkoper weet: tegenwoordig is het lastig om aan tweedehands auto’s te komen. Daarom lanceren Bovemij en viaBOVAG.nl een nieuw online initiatief: de viaBovemij.nl Autoveiling. Hiermee krijg je als BOVAG-lid een extra mogelijkheid om nieuwe voorraad in te slaan.

De auto’s die worden geveild, zijn door onze veilingpartner Biddo aangekocht bij particulieren. Door een interessant bod te doen, wordt voorkomen dat de consument zijn auto verkoopt aan een andere particulier – zonder tussenkomst van een autobedrijf.  

Niet te oud 

De geveilde auto’s voldoen aan specifieke eisen. Zo zijn ze allemaal jonger dan vijftien jaar. Zijn ze tussen de tien en vijftien jaar oud, dan hebben ze een kilometerstand van minder dan 200.000 óf nog minimaal twee maanden een geldige APK. Bij auto’s jonger dan tien jaar stelt viaBOVAG.nl geen eisen aan de kilometerstand of geldigheid van de APK.   

Kwalitatief aanbod 

Wél let viaBOVAG.nl er altijd op dat alle wagens een logische kilometerstand hebben. Ongeacht de leeftijd. Bovendien zijn alle occasions voorzien van een Nederlands kenteken en hebben ze geen of hooguit lichte, rijdbare schade. Daarnaast zijn ze niet te vaak van eigenaar gewisseld en hebben ze geen WOK-status. En, last but not least: de personenauto’s en lichte bestelwagens zijn lichter dan 3.500 kilogram.   

Zo werkt het

Om te weten welke auto’s worden geveild, hoef je niet continu de website in de gaten te houden. Je krijgt namelijk een seintje in je mailbox.  

We streven ernaar om elke week een veiling te organiseren. Ben je geïnteresseerd? Dan log je in op viaBovemij.nl en klik je op de veilinglink. De veiling staat 48 uur open en in die tijd kun je meerdere boden uitbrengen.  

Snelle service 

De hoogste bieder krijgt binnen twee dagen na de veiling bericht van Biddo, de veilingpartner waar we mee samenwerken. Ben jij de gelukkige en is de order betaald? Dan wordt de auto gevrijwaard en tenaamgesteld, om vervolgens binnen vijf werkdagen bij je te worden afgeleverd.   

Aanmelden of meer weten? 

Aanmelden voor de autoveiling doe je via viaBovemij.nl/autoveiling.
Heb je vragen over hoe viaBovemij.nl Autoveiling werkt? Kijk dan op deze pagina met onder andere de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen neem dan contact op met je accountmanager of mail naar zakelijk@bovemij.nl.
We helpen je graag! 

Aanbevolen artikelen

Het gevaar van Li-ion accu's en de wetgeving die je moet kennen
5 tips om de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers te bevorderen
Zorg dat je SCIOS Scope 10-certificaat op orde is!

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.