Junaid en Amjad Sattar: “Negen van de tien klanten op viaBOVAG.nl is heel serieus”

Ze begonnen zes jaar geleden met alleen een werkplaats, maar inmiddels kun je bij Autobedrijf Kelvinring van de broers Junaid en Amjad Sattar ook heel goed terecht voor een mooie occasion. Jaarlijks verkopen zij tussen de 600 en 700 auto’s, onder meer door te adverteren op viaBOVAG.nl.

Hun specialisme zijn auto’s in het hoogsegment. Auto’s vanaf tienduizend euro. Maar er zijn ook genoeg auto’s met een wat lagere waarde. Voor ieder wat wils, vindt Junaid. Samen met zijn broer leidt hij het bedrijf, dat in Alblasserdam gevestigd is. Ze hebben daarnaast twee man personeel. Junaid legt uit waarom adverteren op viaBOVAG.nl zo goed bevalt.

Populair platform

Adverteren deden ze al wel, vertelt hij, maar viaBOVAG.nl was nieuw voor ze. Zo’n acht maanden geleden besloten ze het erop te wagen en plaatsten ze advertenties voor hun auto’s op het platform. Daar hebben ze geen moment spijt van gehad. “Binnen heel korte tijd is viaBOVAG.nl ontzettend waardevol voor ons geworden. We verkopen veel auto’s via het platform. Meer dan op heel veel andere platforms waar we adverteren.”

Serieuze kopers

BOVAG betekent voor veel klanten ‘betrouwbaar’, legt Junaid uit. “Regelmatig komen er hier mensen binnen die zeggen dat ze voor ons kiezen omdat we zijn aangesloten bij de BOVAG. Dat wekt vertrouwen, iets dat heel belangrijk is als je een auto gaat kopen. Dat merken we ook terug bij de mensen die reageren op advertenties die we op viaBOVAG.nl hebben staan. Ik durf te zeggen dat negen op de tien mensen die reageren een serieuze koper is. Heel vaak gaan ze ook over tot koop.”

Vraag en aanbod samenbrengen

Junaid en Amjad kijken goed welke auto op welk platform past. Hun aanbod moet goed passen bij de vraag van de doelgroep. “Auto’s die meer dan 180.000 kilometer hebben gereden, passen wat ons betreft minder goed op viaBOVAG.nl. Klanten daar willen vaak een gedegen auto, die lang meegaat. En wij willen natuurlijk ook voorkomen dat we de zes maanden garantie die bij viaBOVAG hoort niet kunnen waarmaken.”

Topper van de dag

Wat Junaid betreft zou er op viaBOVAG.nl net als bij andere platforms een ‘topper van de dag’ mogen komen. “Veel klanten kijken daarnaar. En met zulke betrouwbare auto’s in de lijst is het vast niet moeilijk om er iedere dag een mooi exemplaar uit te kiezen. Het zou een mooie toevoeging kunnen zijn op viaBOVAG.nl. Hopelijk weten dan nog meer mensen het platform te vinden.”

Adverteer ook op viaBOVAG.nl!
Of het nu gaat om auto’s, (elektrische) fietsen, caravans, campers of motoren: viaBOVAG.nl is dé site om jouw voertuigen aan de man te brengen. Op de website staan namelijk alleen voertuigen die voldoen aan de eisen van BOVAG. Bovendien gaat het platform voor transparantie en duidelijkheid. Niet alleen voor klanten, maar ook voor jou! En zoek je tips om alles uit je online advertenties te halen? Download dan onze whitepaper Zo maak je van online advertenties echte winnaars


Ga naar mijn.bovag.nl/viabovag en stap ook in!

Aanbevolen artikelen

Zo redde een viaBOVAG.nl advertentie een vakantie
"Hoe meer we online zichtbaar zijn, hoe beter. Daar helpt viaBOVAG.nl bij"
Autobedrijf Vermeulen: “Door viaBOVAG.nl bereik ik veel meer potentiële klanten”

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.