Jelle Knippenborg: “Een betrouwbaar platform als viaBOVAG.nl past bij ons”

Woon je in de Achterhoek en ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands fiets? Dan moet je bij Knippenborg Fietsen zijn. Vader en zoon Knippenborg staan voor goed advies en persoonlijke aandacht voor de klant. Begin dit jaar sloten ze aan bij viaBOVAG.nl. Zoon Jelle legt uit waarom.

De fietsbranche kent voor Paul en Jelle geen geheimen. Paul begon de zaak in Zieuwent in 1992. Zo’n vijftien jaar geleden kwam Jelle erbij. Inmiddels runnen ze het bedrijf ongeveer vijf jaar samen. Service staat bij hen hoog in het vaandel. Mede daarom vonden zij de match met viaBOVAG.nl logisch.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

“De naam BOVAG staat voor betrouwbaarheid”, vertelt Jelle. “Dat vinden we zelf en dat horen we van klanten. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door kwaliteit en service te bieden. Daarmee passen we goed bij een platform als viaBOVAG.nl. Je vindt hier kwalitatief goede fietsen en klanten krijgen garantie. Daarom is het voor ons het ideale verlengstuk van onze winkel.”

Gemak en snelheid

Het zijn drukke tijden voor Paul en Jelle. Fietsen is populair, en dat is terug te zien in de klandizie. “De zaak loopt goed, veel mensen zoeken naar een fiets. Daarom is het handig dat viaBOVAG.nl gekoppeld is aan ons voorraadsysteem. Dat scheelt een hoop tijd. Een nieuwe fiets staat automatisch op viaBOVAG.nl, heel gemakkelijk. Onze nieuwe fietsen staan er altijd op. De tweedehands fietsen nog niet allemaal. Het ontbreekt af en toe aan tijd om goede foto’s te maken en ze door te plaatsen. Dat is wel ons streven, daarom hebben we zojuist iemand aangenomen om ons daarbij te helpen.”

Bereidheid en volledigheid

Een groot voordeel van viaBOVAG.nl vindt Jelle dat je je afzetgebied vergroot. “Mensen zijn bereid om van ver te komen voor een nieuwe fiets. Als je alleen je eigen webshop hebt, is dat een stuk lastiger. Ze gaan buiten hun eigen cirkel door het platform, dat levert nieuwe klanten op.”

Een belangrijke voorwaarde om gevonden te worden, is een complete advertentie, merkt Jelle. “Hoe completer de advertentie, hoe beter de lead. Goede foto’s zijn bijvoorbeeld essentieel. Op dit moment leiden bij ons zeker niet alle leads tot een aankoop, maar we krijgen wel meer mensen van verder weg die informeren naar fietsen. In zo’n korte tijd is dat al een mooie winst. Wie weet wat er nog gaat komen.”

Tot 1 januari 2022 gratis adverteren

Haal het maximale uit viaBOVAG.nl en adverteer jouw fietsen tot 1 januari 2022 gratis op viaBOVAG.nl.

Adverteer ook op viaBOVAG.nl!

Of het nu gaat om auto’s, (elektrische) fietsen, caravans, campers of motoren: viaBOVAG.nl is dé site om jouw voertuigen aan de man te brengen. Op de website staan namelijk alleen voertuigen die voldoen aan de eisen van BOVAG. Bovendien gaat het platform voor transparantie en duidelijkheid. Niet alleen voor klanten, maar ook voor jou! En zoek je tips om alles uit je online advertenties te halen? Download dan onze whitepaper Zo maak je van online advertenties echte winnaars.

Ga naar mijn.bovag.nl/viabovag en stap ook in!

Aanbevolen artikelen

Zo redde een viaBOVAG.nl advertentie een vakantie
"Hoe meer we online zichtbaar zijn, hoe beter. Daar helpt viaBOVAG.nl bij"
Autobedrijf Vermeulen: “Door viaBOVAG.nl bereik ik veel meer potentiële klanten”

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.