Jack Dam: "Voorop in de markt met een verzekeraar die de markt kent"

Jack Dam: "Voorop in de markt met een verzekeraar die de markt kent"

Verkeersschool Dam is met meer dan 50 voertuigen de grootste van Gelderland. Eigenaar Jack Dam is altijd op zoek naar nieuwe kansen. Toen het door een wetswijziging voor rijscholen mogelijk werd om praktijklessen voor scooters te geven, was hij een van de eerste die daar gebruik van maakte. De scooters verzekerde hij bij Bovemij, destijds een van de enige verzekeraars van Nederland die deze mogelijkheid bood. De heer Dam: "Een verzekeraar moet je vooruit helpen, niet in de weg zitten."

Niet verzekerd, tóch vergoed
Verkeersschool Dam is een begrip in de regio en weet zich goed in de kijker te spelen. Twee jaar geleden ontdekte de heer Dam de keerzijde van die bekendheid. Dam: "We hebben een hele grote inbraak gehad, er waren diverse auto's gestolen. Zelfs bij Bovemij hadden ze zoiets nog niet eerder meegemaakt. Volgens de verzekeringspolis hadden we de eerste vijf dagen recht op vervangend vervoer. Bij schade is dat voldoende tijd om een en ander te repareren, maar ik kon onmogelijk binnen vijf dagen over een nieuw wagenpark beschikken! Bovemij heeft toen tóch de extra kosten vergoed die we hebben gemaakt om nog een tijdje auto's te huren. Zo konden de rijlessen ongehinderd doorgaan. Fantastisch toch?"

Branchespecifieke oplossingen
"De branchekennis die Bovemij heeft, vind ik heel belangrijk. Je merkt het ook echt in de oplossingen die Bovemij biedt. Een voorbeeld: als een van onze auto's ermee ophoudt vlak voor een rijexamen, dan is dat gedekt bij Bovemij. De leerling mag het examen overdoen en krijgt zelfs een aantal extra lessen vergoed. Bij mijn weten is er geen enkele andere verzekeraar die dit zo netjes oplost."

"We hebben net een nieuw pand en ik hoefde niet lang na te denken waar ik mijn verzekering zou afsluiten. Bovemij heeft altijd heel goed met me meegedacht, dat gevoel van partnership vind ik belangrijk in een verzekeraar."

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.