Coronavirus: wij nemen de volgende maatregelen

Update 16 maart: Gisteren heeft de overheid verscherpte maatregelen afgekondigd. Dat betekent onder andere dat de eerder afgekondigde maatregelen zijn verlengd; deze gelden tot 6 april. Dat geldt uiteraard voor de maatregelen die wij nemen.

Bij Bovemij volgen we de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Ons belangrijkste uitgangspunt is dat we bij alles wat we doen, uitgaan van de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Afgelopen donderdag heeft de overheid nieuwe maatregelen afgekondigd, die voor heel Nederland gelden tot en met 31 maart.

Wij nemen de volgende maatregelen

We willen de kans op verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk voorkomen en beperken. We volgen hierin de aangescherpte adviezen van het RIVM en de overheid, maar wij gaan hierin een stap verder.

Concreet betekent dit het volgende:

  • Wij zullen het fysieke contact met onze klanten tot een minimum beperken. Dit betekent dat onze accountmanagers en andere medewerkers de komende tijd alleen een bezoek afleggen als dit echt noodzakelijk is, bijvoorbeeld in het geval van een calamiteit. Vanzelfsprekend zullen zij zoveel als mogelijk digitaal of telefonisch contact met u onderhouden. Uw accountmanager zal contact met u opnemen over afspraken die de komende weken staan ingepland.

  • We ontvangen geen externe bezoekers meer op onze locaties.

  • We hebben alle evenementen met klanten geannuleerd.

  • Uw vertrouwde contactpersonen blijven telefonisch en/of per e-mail bereikbaar. We doen er alles aan om het niveau van dienstverlening op het vertrouwde peil te houden. Wel kan het zijn dat u lichte hinder ondervindt vanwege onze noodzakelijke ingrepen in de fysieke bezetting. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Deze maatregelen gelden in ieder geval tot en met 31 maart. Mocht de situatie in de komende periode wijzigen waardoor we eventueel nieuwe maatregelen moeten treffen, dan informeren we u hier zo snel mogelijk over.

Contact

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met uw contactpersoon van Bovemij. Wij helpen u graag!

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.