Bovemij en BOVAG werken samenaan volgende fase viaBOVAG.nl

Bovemij en BOVAG zijn in gesprek over een nieuw investerings- en ontwikkelingsplan voor het in 2018 gestarte viaBOVAG.nl. Ze zijn voornemens om op termijn een of meerdere strategische (investerings)partners voor Bovemij te vinden die de (platform)strategie van Bovemij onderschrijven, en bijdragen aan de doelstellingen van Bovemij en BOVAG.

Om deze ontwikkeling mogelijk te maken zijn Bovemij en BOVAG in overleg over een intensievere samenwerking. De Ledenraad van BOVAG is gisteren geïnformeerd over de planvorming. Bovemij en BOVAG streven naar een verdere uitwerking en besluitvorming in de komende maanden.

Platformstrategie
Bovemij en BOVAG beogen met viaBOVAG.nl de leden van BOVAG, die vaak ook klant van Bovemij zijn, te helpen met data- en internetdiensten om zo hun online positie te versterken. Om de Nederlandse mobiliteitsconsument een kwalitatief ijzersterk, transparant en betrouwbaar loket voor al hun wensen op het gebied van individuele mobiliteit te bieden, is het de bedoeling om viaBOVAG.nl de komende jaren uit te bouwen tot een brede consumentensite waarop alle producten- en diensten van BOVAG-bedrijven en desgewenst hun partners (zoals die van Bovemij of de eigen captive) te vinden zijn, zonder advertenties van derden. De usp ‘uitsluitend transparant en betrouwbaar aanbod via het sterke BOVAG-netwerk’ blijft het uitgangspunt.

BOVAG bezit op dit moment 83 procent van de aandelen van Bovemij NV en steunt Bovemij om de gezamenlijke strategie in alle rust en met voldoende focus te kunnen uitvoeren en om op die manier de belangen van de 9.000 BOVAG-leden te kunnen waarborgen en zo trouw te blijven aan de reden waarom BOVAG in de jaren zestig Bovemij “van en voor de branche” heeft opgericht.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.