Bovemij en BOVAG starten occasionsite viaBOVAG

In april gaat ViaBOVAG live: de occasionsite van en voor BOVAG-bedrijven. ViaBOVAG.nl is een co-productie van BOVAG en Bovemij en wordt gebouwd op nadrukkelijk verzoek van BOVAG-leden. Zij gaven aan behoefte te hebben aan een eigen occasionportal om zelf meer regie te kunnen voeren over zo’n website.

Coen Post, lid van de Raad van Bestuur van Bovemij: ‘ViaBOVAG.nl is een betaalbaar occasionplatform waar de betrouwbare bedrijven, door BOVAG gecheckt, betrouwbare auto’s aanbieden. Dat wat klanten al vele jaren gewend zijn van de fysieke BOVAG-bedrijven, gaan we nu ook online aanbieden. En het is de bedoeling dat we zo snel mogelijk ook andere voertuigen en diensten van BOVAG-leden op viaBOVAG gaan ontsluiten.’

Op viaBOVAG.nl worden autokopers niet onnodig lang vastgehouden, maar snel doorgestuurd naar de site van BOVAG-leden. En het autobedrijf krijgt de managementinformatie die het nodig heeft.

Occasions op viaBOVAG.nl zijn de betere occasions. Ze zijn altijd voorzien van BOVAG Garantie, BOVAG Omruilgarantie en een heldere all-in prijs.

Daarnaast kunnen autobedrijven extra zekerheid en betrouwbaarheid toevoegen aan hun geadverteerde auto:

 • BOVAG Afleverbeurt - De klant weet zeker dat de auto de eerste zes maanden (of 6.000 km) onderhoudsvrij kan rijden. Geen APK, geen distributieriem, geen nieuwe banden etcetera.
 • BOVAG 40-Puntencheck – De klant weet zeker dat zijn auto op 40 punten gegarandeerd goed is.
 • Label 100% Onderhouden – De klant weet zeker dat de auto altijd volgens fabrieksvoorschrift is onderhouden. 

  De buitendiensten van Bovemij en BOVAG zijn inmiddels op pad om de BOVAG-autobedrijven te benaderen om mee te doen en hun auto’s op viaBOVAG.nl te zetten.

  Meer weten? Kijk dan op mijn.bovag.nl of download de folder.

  Nog niet gevonden wat je zocht?

  Of stel je vraag via…

  Heb je een vraag?
  Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.