Bovemij & de Oranje Waterpolomannen: Samen voor Goud!

Onze waterpolomannen!

Bovemij is sinds dit jaar hoofdsponsor van de Oranje waterpolomannen van bondscoach Robin van Galen. In aanloop naar Tokio volgen wij 3 van zijn spelers: Robin Lindhout, Eelco Wagenaar & Bilal Gbadamassi. in deze tweede aflevering doen zij verslag van de Universiade in Taiwan. 

Bovemij en de Oranje waterpolomannen gaan allebei voor goud. Voor Bovemij betekent dat een zo goed mogelijk rendement en tevreden klanten en medewerkers, voor de waterpoloërs kwalificatie voor Tokio. Beide doen we dat door ons continu te verbeteren. Met enorm veel enthousiasme, betrokkenheid en creativiteit. Zaken die belangrijk zijn op weg naar de Olympische Spelen, maar net zo belangrijk voor de groei van Bovemij. We trekken de komende jaren dan ook samen op onder het motto Samen vooruit!' 

In Taiwan deden 'onze' mannen mee aan de Universiade, een altijd sterk bezet toernooi. Na de drie groepswedstrijden overtuigend gewonnen te hebben én in de 1/8 finale Roemenië aan de kant te hebben gezet, bogen de mannen in de 1/4 finale voor Italië, van wie in de poulefade nog gewonnen werd. Vreugde en verdriet gingen in Taiwan dan ook hand in hand, en dat is onderstaand filmpje ook goed te zien.  

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.