BOVAG Supercharge: zien we jou ook op 3 oktober?

Het BOVAG jaarcongres voor onafhankelijke autobedrijven is in een nieuw jasje gestoken en heet voortaan BOVAG Supercharge. Tijdens BOVAG Supercharge bepaal je zelf wat je gaat doen en hoe laat je aanhaakt. Alles mag. Vanaf 15.00 uur kun je in festivalsfeer genieten van inspiratiesessies, demo’s, foodtrucks en leuke activiteiten. 

Bovemij en viaBOVAG.nl zijn hoofdpartner van BOVAG Supercharge. Je vindt ons in loods 8.  Kom langs voor een praatje en maak kans op mooie prijzen in onze wervelwindmachine.  

viaBOVAG.nl: 5x slimmer! 

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen van viaBOVAG.nl, zoals de viaBOVAG.nl Adviestool en Leadnurturing? Schuif dan aan bij de viaBOVAG.nl presentatie of bezoek onze stand voor een live demo van de viaBOVAG.nl Adviestool.  

Ontdek de Waardemakers van Bovemij 

Tijdens de Bovemij presentatie vertellen we je meer over onze Waardemakers: onze slimme oplossingen die jou helpen je omzet te verhogen en klanten aan je te binden, snel en slim in te kopen, je bedrijf te beschermen en marktkansen te benutten. In 10 minuten nemen we je in vogelvlucht mee langs deze Waardemakers die jou helpen nog succesvoller te ondernemen.   

We zien je graag op 3 oktober. Tot dan! 

Aanbevolen artikelen

Ziekteverzuim: Voorkomen én goed voorbereiden
Maak jouw autobedrijf klaar voor overname met voorraadfinanciering!
Zonnepanelen plaatsen? Hier moet je aan denken

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.