Binnenkort ook campers en caravans op viaBOVAG.nl

Kamperen is populair. Steeds meer mensen zoeken een camper of caravan om mee op vakantie te gaan. Kampeerbedrijven kunnen binnenkort ook online inspelen op deze groeiende vraag, door hun voorraad aan te bieden op viaBOVAG.nl: makkelijk, snel en betrouwbaar.

Het aantal kampeerders groeit al jaren gestaag, maar de coronacrisis zorgde voor een explosieve groei. Daarom is dit het ideale moment om niet alleen offline, maar ook online zichtbaar te zijn voor de consument. Tot 1 juli 2021 is adverteren op viaBOVAG.nl bovendien helemaal gratis.

Het ideale plaatje

Na auto's, motoren en fietsen zijn caravans en campers een logische stap, vindt Wouter van Kesteren, directeur viaBOVAG.nl. “We werken aan een mobiliteitsportaal waar consumenten alles kunnen vinden dat wielen heeft. Campers en caravans zijn hot. De kampeerbranche heeft de wind in de rug. Veel mensen zoeken naar zekerheid en betrouwbaarheid. Dan ben je bij viaBOVAG.nl op de juiste plek.”

“ViaBOVAG.nl is het perfecte uithangbord”, zegt Maarten Mastop, branchemanager caravan- en camperbedrijven bij BOVAG. “Het wordt echt iets bijzonders, dé plek voor oriënterende kampeerders, met een hoop aanvullende informatie en slimme tips. Er zijn momenteel veel ‘nieuwe’ kampeerders op de markt, dat maakt dit platform ontzettend interessant.”

Klaar voor het nieuwe seizoen

Kampeerbedrijven kunnen hun voorraad eenvoudig aanbieden op viaBOVAG.nl door een directe koppeling met het voorraadmanagementsysteem. Momenteel worden de laatste voorbereidingen getroffen. Alle kampeerbedrijven die aangesloten zijn bij BOVAG krijgen binnenkort een inschrijfformulier toegestuurd. Ruim voor de start van het nieuwe kampeerseizoen gaat het platform live en kunnen consumenten op zoek naar de caravan of camper die het best bij ze past.

Voordelen op een rij

Voor wie nog twijfelt, dit zijn de belangrijkste voordelen:

  • een directe koppeling tussen je voorraadmanagemtnsysteem en viaBOVAG.nll
  • gratis en vrijblijvend adverteren tot 1 juli 2021
  • je bereikt een grote doelgroep en veel serieuze kopers
  • BOVAG is een zeer sterk merk met een betrouwbaar imago en hoge naamsbekendheid
  • exclusief voor BOVAG-bedrijven

Meer informatie

Heb je vragen over viaBOVAG.nl, het plaatsen van advertenties of de koppeling met het voorraadmanagementsysteem? Neem contact op via adverteerders@viabovag.nl of bel naar 030 202 8 202.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.