Autobedrijf Vermeulen: “Door viaBOVAG.nl bereik ik veel meer potentiële klanten”

Al meer dan 50 jaar zijn ze te vinden in hartje Molenschot: Autobedrijf Vermeulen B.V. Een heus familiebedrijf, want in 2015 nam zoon Mike het stokje over van zijn vader Jan. Ze werken al een tijd met viaBOVAG.nl en zijn hierdoor zelfs tot ver buiten hun kleine dorpje bekend. “We hebben ook klanten die speciaal voor ons anderhalf uur in de auto gaan zitten. Wij de auto, zij lekker winkelen in Breda.”  

ViaBOVAG.nl is een website waarop BOVAG-leden advertenties plaatsen voor nieuwe of tweedehands voertuigen, zoals fietsen, caravans en motoren. Maar dus ook voor auto’s. Alle voertuigen die op de site te koop staan, voldoen aan de eisen van de brancheorganisatie. “Op viaBOVAG.nl wordt elke geadverteerde auto voorzien van minimaal een jaar garantie. Dan heb je nooit gezeur”, stelt Mike Vermeulen, eigenaar van Vermeulen B.V.  

Geen gesjoemel 

Toen Mikes vader in 1971 het bedrijf startte, stond kwaliteit al hoog in het vaandel. Dat is tot op de dag van vandaag nog zo. Mike legt uit: “We verkopen goede auto’s met een kloppend RDW-Voertuigrapport. Die kwaliteitsauto’s ga ik niet op een onbetrouwbare website zetten waar klanten voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. Mensen die naar een goed product op zoek zijn, kijken op viaBOVAG.nl. En daar vind je ons!”  

Al 50 jaar fatsoenlijk 

Het autobedrijf zit al een halve eeuw op dezelfde plek in Molenschot. “Mijn vader heeft een trouw klantenbestand opgebouwd”, zegt Mike trots. “Aan mij de taak om dit verder uit te breiden. Dat werkt alleen als je een fatsoenlijke dienstverlening biedt.” De eigenaar legt uit hoe dat in z’n werk gaat. “Mensen geven een hoop geld uit aan een voertuig. Zij verdienen een goede service van ons. Garantie, een jaar lang pechhulp in binnen- en buitenland en als er echt iets mis is: een auto-ophaalservice. Zo blijven klanten bij je terugkomen.” 

Zo vader, zo zoon? 

Maar die goede service is niet het enige waar Vermeulen de klanten mee trekt. “Door viaBOVAG.nl bereik ik een grote groep potentiële klanten met serieuze interesse. Daarom zijn we gelijk ingestapt toen BOVAG met de website kwam. En dat werpt echt z’n vruchten af: zo’n 30 procent van mijn verkoop komt via viaBOVAG.nl.”   

Mike hoopt dit werk nog lang op deze manier te kunnen doen, maar of hij het familiebedrijf ook doorgeeft aan één van z’n vier zoons, dat durft hij niet te zeggen. Vermeulen vertelt lachend: “Alleen de jongste is enigszins geïnteresseerd in auto’s. Maar die is vier jaar, dus dat duurt nog wel even.” 

Doe ook mee!

ViaBOVAG.nl is gestart om BOVAG-bedrijven de regie weer terug te geven en een gelijk speelveld te creëren binnen ons portaal, zonder prijsdruk van handelaren, niet-leden en particulieren. Daar blijven we voor strijden. We investeren continu in de ontwikkeling van het portaal en in grote, landelijke radio- en televisiecampagnes om zoveel mogelijk bezoekers te trekken en leads voor BOVAG-leden te genereren.

Meld je ook aan en maak van viaBOVAG.nl één van de toonaangevende advertentieplatforms van Nederland. Kies voor de collectieve kracht van het BOVAG-merk en het BOVAG-netwerk en doe mee!

Aanbevolen artikelen

Bescherm je voertuigen tegen onderdelendiefstal met deze tips!
In deze 3 stappen je zonnepanelen volledig tegen brand verzekerd
Je lesauto mee op vakantie: mag dat?

 

 

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.