Whitepaper - Zonnepanelen op je bedrijfspand: wat komt daarbij kijken?

Wist je dat we in Nederland in 2020 maar liefst 50 procent meer zonnestroom produceerden dan in het jaar ervoor? Dat komt doordat steeds meer mensen gaan voor zonne-energie. Overweeg je ook om zonnepanelen te nemen? Lees dan zeker eens deze whitepaper, want er zijn wel wat need to knows en nice to knows!

Zo lees je over de voor- en nadelen van zonnepanelen en waar je aan moet denken vóórdat je in zee gaat met een installatiebedrijf. Ook praten we je bij over kosten, rendement, veiligheid en onderhoud.

Duwtje in de rug

Over kosten gesproken: de overheid helpt je graag op weg om zonnepanelen aan te schaffen. Je kunt er onder meer een subsidie voor aanvragen bij je gemeente. Zoals de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE), die nog tot 2023 loopt.

Download de whitepaper

Benieuwd hoe jij met zonnepanelen aan de slag kan? Vul het formulier hieronder in en klik op de downloadlink die dan verschijnt.

Versturen

Meer informatie

Wil je meer weten over wat er komt kijken bij zonnepanelen? Neem dan contact op met onze risicodeskundigen via preventie@bovemij.nl.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.