Sla twee vliegen in één klap met financieringen van Bovemij 

Hoe vaak overkomt het je? Dat een mogelijke klant niet genoeg financiële middelen paraat heeft voor de auto of bestelbus die het beste bij z’n wensen past? Ontzettend zonde, voor de klant én voor jou. Een mooie oplossing is om via Bovemij meteen een financiering aan te bieden. 
 
Met zo’n financiering betaalt de klant de wagen in termijnen af aan een van de financieringsmaatschappijen waar Bovemij mee werkt. Dat betekent niet dat jij het verkoopbedrag ook in delen krijgt. Want na het ondertekenen van het contract met de klant, betaalt de financieringsmaatschappij jou in één keer het bedrag, en kan de klant de wagen meteen ophalen. Zo heb jij weer plek voor nieuwe voorraad! 

Zo werkt het 

Ziet een klant een wagen die hij graag gefinancierd wil hebben? Dan doe jij namens de klant een financieringsaanvraag bij Bovemij. Wij bellen de klant vervolgens vrijwel meteen en checken onder meer zijn financiële positie. Ook zoeken we uit welke van onze financieringspartners het meest geschikt is.  

We werken dus samen met meerdere financieringsmaatschappijen. Daardoor is er altijd wel een partij die bij de situatie van je klant past. Deze match maken we op basis van verschillende factoren, zoals het merk van de auto.  

Zelf de touwtjes in handen

Vaak kan de klant zelf de aflossingstermijn van de financiering bepalen. De keuze loopt van 12 maanden tot 72 maanden. Wel kan de financieringspartner iets anders bepalen. Hoe hoog het maandelijkse bedrag is en hoeveel rente de klant betaalt? Daarover kun jij in de showroom al duidelijkheid geven met de berekeningstool op deze pagina.

Duidelijke voorwaarden 

Wil je graag de mogelijkheid hebben om deze financieringen aan te bieden, dan doen we eerst een betrouwbaarheidstoets. Daarmee checken we onder meer of jij in de afgelopen vijf jaar niet failliet bent verklaard. En alle medewerkers die met de financieringen te maken hebben, in de afgelopen jaren niet persoonlijk failliet zijn verklaard. Over deze medewerkers gesproken, zij moeten een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overleggen. Kom je door die toets? Dan gaan we aan de slag! 

Handig om te weten: als je reclame maakt voor financieringen, ben je bij wet verplicht om de klant te waarschuwen voor de gevolgen als je er een afsluit. Wij helpen je hier graag bij, bijvoorbeeld door mee te kijken naar jouw advertenties.  

Meedoen? 

Wil je ook financieringen aanbieden? Neem dan voor meer informatie contact op met je accountmanager of mail naar financieeladvies@bovemij.nl. Wij helpen je graag verder!

Verzekering verkopen stuwt je omzet

Klanten die na aankoop van een voertuig regelmatig bij je terugkomen. Dat is natuurlijk wat je wil. Door (auto)verzekeringen aan te bieden krijg je dit voor elkaar én maak je extra winst. Hoe dat zit, lees je in dit artikel

Aanbevolen artikelen

Hoe zit het ook alweer met de groene kaart?
Onze klanten beoordelen Bovemij Voorraadfinanciering met een 8,7. Wanneer ga jij er mee aan de slag?
Voor de ondernemer die goed voor zijn personeel wil zorgen

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.