Alternative

Bovemij is de financieel dienstverlener in mobiliteit. Onze klanten in de mobiliteitsbranche bieden we verzekeringen, financieringen én data. Door middel van die data en software kunnen bedrijven in de branche hun klanten beter bereiken, bedienen en behouden.

We zijn eigenaar van RDC: de full service informatiseerder en ICT-dienstverlener van de mobiliteitsbranche. RDC heeft zo’n 50 tools die mobiliteitsbedrijven bij haar kunnen afnemen. Denk aan de CaRe-Mail, de Proefrit Manager en Mobi-ID.

Proefrit Manager

Proefrit Manager zorgt op een innovatieve manier voor een nagenoeg papierloze afhandeling van de administratie rond proefritten met nieuwe en gebruikte auto’s. Door eenvoudige digitale invoer van naw-gegevens, aangevuld met een digitale handtekening, zorg je ervoor dat je precies weet aan wie je een auto meegeeft. Ook is de mogelijkheid tot scannen en verificatie van het rijbewijs ingebouwd.

CaRe-Mail

Doeltreffend, proactief je klanten kunnen benaderen: daarvoor zorgt CaRe-Mail. Door de klantendatabase van je dealermanagementsysteem interactief te maken, kun je iedere klant individueel op het juiste moment en op de meest efficiënte manier benaderen. Het proces is volledig geautomatiseerd, waardoor het zeer laagdrempelig is.

Mobi-ID

Mobi-ID zorgt ervoor dat je nooit meer een wachtwoord voor je branche-applicaties vergeet. Alle applicaties werken namelijk met dezelfde inlog: jouw persoonlijke Mobi-ID. Dat zorgt voor meer gemak, efficiency en veiligheid. Ook kun je zelf bepalen wat de permissies zijn van de verschillende medewerkers.

Meer weten? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van producten van RDC. Bekijk het hele productaanbod op RDC.nl.

Of stel je vraag via....
Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's

Roy
Accountmedewerker