Data voor je bedrijf

Bovemij is de financieel dienstverlener in mobiliteit. Onze klanten in de mobiliteitsbranche bieden we verzekeringen, financieringen én data. Door middel van die data en software kunnen bedrijven in de branche hun klanten beter bereiken, bedienen en behouden.

We zijn eigenaar van RDC: de full service informatiseerder en ICT-dienstverlener van de mobiliteitsbranche. RDC heeft zo’n 50 tools die mobiliteitsbedrijven bij haar kunnen afnemen. Denk aan CaRe-Mail, Proefrit Manager, AutoMotive Dashboards, de RDW-diensten en VTS-XML (voertuiggegevens).

CaRe-Mail

Doeltreffend, proactief je klanten kunnen benaderen: daarvoor zorgt CaRe-Mail. Door de klantendatabase van je dealermanagementsysteem interactief te maken, kun je iedere klant individueel op het juiste moment en op de meest efficiënte manier benaderen. Het proces is volledig geautomatiseerd, waardoor het zeer laagdrempelig is.

Proefrit Manager

Proefrit Manager zorgt op een innovatieve manier voor een nagenoeg papierloze afhandeling van de administratie rond proefritten met nieuwe en gebruikte auto’s. Door eenvoudige digitale invoer van naw-gegevens, aangevuld met een digitale handtekening, zorg je ervoor dat je precies weet aan wie je een auto meegeeft. Ook is de mogelijkheid tot scannen en verificatie van het rijbewijs ingebouwd.

AutoMotive Dashboards

Met Automotive Dashboards kun je eenvoudig je eigen markt analyseren. Van eenvoudige rapporten op nationaal niveau, tot volledig naar jouw wens ingestelde gegevens op postcode-4 niveau (de 4 cijfers van de postcode), en alles daartussenin.

RDW-diensten

Alle mogelijke RDW-meldingen doe je bij RDC in één enkel portaal. Verwerk snel en simpel (handels)vrijwaren (ORB), tenaamstellingen (TV), APK, demontage (ORAD) en export (OREH). Daarnaast hebben we applicaties voor Versnelde kentekenregeling (VKR CvO), Opdracht tot Tenaamstellen (OTT), Online Kilometer Registratie (OKR), en BPM Restwaardeinformatie.

VTS-XML (voertuiggegevens)

Maak je in jouw bedrijfsprocessen gebruik van voertuiggegevens? Dan wil je je systeem koppelen met onze uitgebreide voertuiggegevensdatabase VTS-XML. Met 400 mogelijke kenmerken in ruim 50 categorieën creëer je met VTS-XML een uniek 360 graden beeld van een  voertuig.

    Meer weten? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van producten van RDC. Bekijk het hele productaanbod op RDC.nl.