Alternative
Rechtshulp nodig? Wij helpen je verder!

Of het nu gaat om een geschil met de gemeente, advies bij beëindiging van een overeenkomst of vragen over ontslag of juist het aannemen van personeel: de kans is groot dat je als ondernemer weleens tegen juridische vraagstukken aanloopt. Dan is het fijn dat je kunt rekenen op betrouwbaar en deskundig juridisch advies.

Onze juristen en advocaten met jarenlange ervaring in de mobiliteitsbranche zetten zich elke dag in om jou te helpen succesvol te ondernemen.

Bij ons bepaal jij hoe je voor rechtshulp wilt betalen. Wil je hier een bedrijfsrechtsverzekering voor afsluiten, een vast bedrag betalen als je hulp nodig hebt, per uur betalen of liever een abonnement afsluiten? Bij ons kan het allemaal!

Bedrijfsrechtsbijstandverzekering

Wil je niet voor grote financiële verrassingen komen te staan als je juridische hulp nodig hebt? Sluit dan zeker een bedrijfsrechtsbijstandverzekering bij ons af! De premie die je hiervoor betaalt, is al snel terugverdiend als je deze vergelijkt met de kosten van een advocaat of jurist bij een juridisch geschil. Onze rechtsbijstandverzekering biedt een zeer uitgebreide dekking. Bij geschillen wordt je bijgestaan door de deskundige juristen van SRM Rechtsbijstand.

Lees meer over onze rechtsbijstandverzekering

Yvette de Roij-de Bruijn, Operationeel Directeur/Advocaat bij SRM: "Bij mij en mijn collega's van SRM Rechtsbijstand kun je rekenen op betrouwbaar en deskundig juridisch advies!"

"Een eigen jurist? Neem een abonnement op die van ons!"
Rechtshulp - Abonnement

Denk je aan bedrijfsovername? Aan bedrijfsuitbreiding? Of heb je een uitvinding waarvoor je patent wilt aanvragen? Kortom: verwacht je in een bepaalde periode wel wat hulp en advies te kunnen gebruiken op het gebied van rechtshulp? Dan is ons abonnement misschien wel iets voor jou! Met ons abonnement koop je vooraf een aantal uren in die je flexibel kunt inzetten.

Meer weten of direct afsluiten?

Rechtshulp - Fixed fees

Heb je hulp nodig bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst? Vragen rondom RDW? Of heb je hulp nodig bij het AVG-proof maken van je bedrijf? Onze fixed fees zijn dé oplossing voor jou als je voor concrete juridische werkzaamheden hulp kunt gebruiken. Wij bieden je een groot aantal veelgevraagde oplossingen voor een vast bedrag.

Bekijk het overzicht van onze fixed fees

"Met onze fixed fee oplossing weet je precies wat je kwijt bent!"

"Betalen per uur is ideaal voor kort juridisch advies"
Rechtshulp - Betalen per uur

Heb je een korte vraag of een opdracht waar we geen fixed fee voor kunnen afgeven? Of wil je gewoon even sparren met onze juristen? Dan is betalen per uur misschien wel iets voor jou! Afhankelijk van je vraag of opdracht wordt het aantal uren afgesproken. Zo weet je vooraf precies wat je betaalt en wat je kunt verwachten.

Lees meer over betalen per uur

Of stel je vraag via...
Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's

Roy
Senior acceptant