Persoonlijke begeleiding
Uitgebreid preventierapport
Preventiecertificaat

Voorkomen is beter dan verzekeren

Voorkomen is beter dan verzekeren

Bovemij weet als geen ander welke preventiemaatregelen het beste werken in de praktijk van de mobiliteitsbedrijven. Ook u helpen we graag bij technische preventie. Daarbij besteden we aandacht aan organisatorische, bouwkundige, elektronische en brandpreventiemaatregelen. Afhankelijk van uw type bedrijf, locatie en vele andere factoren, maken onze risicodeskundigen graag een maatwerkrapportage met maatregelen en adviezen voor u.

Beveiliging van uw bedrijfspand

De beveiliging van uw bedrijfspand begint bij de voordeur en eindigt bij de achterdeur. Het hang- en sluitwerk is belangrijk voor de eerste vertraging bij een inbraak. Maar ook een alarmsysteem, rookmelders, sleutelberging, onderhoud van de elektrische installatie en de arbeidsomstandigheden, dragen bij aan een veilige werkomgeving waar de kans op schade zo klein mogelijk is. Een van onze risicodeskundigen vertelt u er graag meer over.

Beveiliging van uw buitenterrein

Naast het pand is het belangrijk om ook het buitenterrein goed te beveiligen. Hiervoor zijn diverse oplossingen mogelijk. Allereerst de omheining door een hekwerk of uitrijdbeveiliging, maar ook elektronische beveiliging met detectielussen, camera’s en infrarood sensoren behoren tot de mogelijkheden. Samen met gespecialiseerde partnerbedrijven kunnen we een maatwerkplan opstellen voor het buitenterrein, zodat uw eigendommen goed beveiligd zijn. Neem vrijblijvend contact op met onze risicodeskundigen voor advies.

Nieuwbouw of verbouw

Gaat u verbouwen of nieuwbouw plegen? U kunt veel kosten besparen door al in de bouw van uw pand bepaalde preventieve maatregelen mee te nemen. Onze risicodeskundigen kijken graag, vrijblijvend, met u mee en adviseren u over de mogelijkheden. Klik hier om een afspraak te maken.

Gespecialiseerde partners

Bij de implementatie van preventiemaatregelen werken we samen met gespecialiseerde partners. Zo kunnen we u niet alleen adviseren, maar ook kwalitatieve oplossingen bieden tegen scherpe tarieven. Zo is Securitas onze partner voor inbraaksignalering, Chubb Fire & Security onze partner voor inbraaksignalering en brandpreventie, Ansul voor brandpreventie, Bandit en Protect voor mistgeneratoren, Oribi ID Solutions en RentalCheck voor documentverificatie bij proefritten en verhuur, Heras en Chubb Fire & Security voor buitenbeveiliging en SecuritasLoJack BeneluxMoving Intelligence en Allsetra voor voertuigvolgsystemen.
Wilt u uw proefritprocedure vereenvoudigen en volledig in grip hebben, dan kunt u contact opnemen met Proefritmanager.

Heeft u een vraag, suggestie of een opmerking?

TitelBestand typeBestandsgrootte
PDF-pictogram 10 gouden regels - Mobiliteitsbedrijvenpdf162.71 KB
PDF-pictogram 10 gouden regels - Sleutelbeheerpdf220.42 KB
PDF-pictogram 10 Gouden Tips voor wagenparkenpdf312.89 KB