viaBOVAG.nl

ViaBOVAG.nl is dé website van en voor BOVAG-leden. Met maandelijks 2,5 miljoen bezoeken en meer dan 100.000 advertenties van 2.000 verschillende bedrijven is viaBOVAG.nl een serieuze speler in de markt. Een betrouwbaar mobiliteitsplatform dat zich richt op serieus geïnteresseerde kopers van auto’s, fietsen, motoren, caravans en campers.

Uit onderzoek blijkt dat het werkt. De eerlijke all-in prijzen zorgen voor hoge waardering van de consument en kwalitatief goede leads. Stap ook in!

De voordelen van adverteren op viaBOVAG.nl

1. Groot bereik, serieuze kopers
Met viaBOVAG.nl bereik je een grote doelgroep. Consumenten die viaBOVAG.nl bezoeken zijn oprecht geïnteresseerd en hebben een serieuze aankoopintentie.

2. Passend tarief per adverteerder
V
iaBOVAG.nl is er voor BOVAG-leden. Daarom kijken we altijd naar wat jij als bedrijf nodig hebt. Per adverteerder hanteren we dus een passend tarief.

3. Betrouwbaar en sterk merk
BOVAG is een ijzersterk merk met een grote naamsbekendheid en een betrouwbaar imago. Dit stralen we uit met viaBOVAG.nl door pakkende, landelijke campagnes. Hiermee versterken we het BOVAG-merk en het onderscheidend vermogen van BOVAG-leden.

4. Eerlijk speelveld
viaBOVAG.nl is exclusief voor BOVAG-bedrijven. Er wordt alleen geadverteerd met kwalitatief goede voegtuigen, all-in prijzen en BOVAG Garantie.

5. Simpel je voorraad online
Je eigen voorraad presenteer je eenvoudig online op viaBOVAG.nl door een directe koppeling met je voorraadmanagementsysteem.

Meedoen?

Meld je aan op mijn.bovag.nl/viabovag. Meer weten over adverteren op viaBOVAG.nl? Neem contact op met je accountmanager. Daarnaast kun je ook altijd bellen met (030) 202 82 02 of mailen naar adverteerders@viabovag.nl. We helpen je graag verder!

Uitgelicht

Zo redde een viaBOVAG.nl advertentie een vakantie
"Hoe meer we online zichtbaar zijn, hoe beter. Daar helpt viaBOVAG.nl bij"
Autobedrijf Vermeulen: “Door viaBOVAG.nl bereik ik veel meer potentiële klanten”