Alternative

Wij verbinden de 10.000 Nederlandse mobiliteitsbedrijven met de 10 miljoen consumenten.

Zo helpen we de consument aan betrouwbare mobiliteit en helpen we de branche succesvol ondernemen. Zo kunnen zij ongestoord werken aan het waarmaken van hun dromen en zich volledig richten op hun klanten.
Bovemij: wij helpen bedrijven in de mobiliteitsbranche
succesvol ondernemen!

De klant verdient alle aandacht

Hij wil met een gerust hart zijn vervoer regelen, of het nu om een auto, een fiets of een camper gaat. Maar steeds vaker ziet hij door de bomen het bos niet meer. Daarom zoekt hij bedrijven die hij kan vertrouwen om blind op te bouwen.

Dat is waar wij om de hoek komen. Wij helpen de branche dat vertrouwen te vergroten én waar te maken. Van praktisch tot strategisch: ondernemers kunnen op veel gebieden bij ons aankloppen voor hulp, precies op maat. Want wij snappen hun zorgen en delen hun passie. We helpen ze hun zaken perfect te regelen, en helpen ze in te spelen op de veranderende behoeftes van de klant. Zodat de ondernemers kunnen doen waar ze het beste in zijn. Zo komen branche en consument dichter bij elkaar en kunnen ze steeds meer op elkaar bouwen. Want vertrouwen versterkt de verbinding.

"Bovemij helpt mij op weg naar de toekomst"
Renzo Engbers Motoport Zelhem

Bij ons vind je alles onder één dak

Het is onze missie om bedrijven in de mobiliteitsbranche te helpen succesvol te ondernemen. Dat doen we door middel van 4 routes:

We helpen onze klanten met het beschermen van hun bedrijf door onze bedrijfsverzekeringen en preventietips. We helpen klanten ook te groeien door onze financieringsproducten en consumentenverzekering. We bieden rechtshulp. En we bieden data-oplossingen.

Blijf ons volgen!

De toekomst gaat ongetwijfeld nog veel interessante ontwikkelingen brengen. Dus blijf ons volgen!

Of stel je vraag via...

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega’s.

Roy

Senior Acceptant