Alternative

Bovemij: voor en door de mobiliteitsbranche

Bovemij helpt de branche vooruit. Door alert te blijven, te anticiperen en slim mee te bewegen. Door onze historie zijn wij in de unieke positie om mobiliteitsbedrijven ook nu verder te helpen. We hebben kennis van de branche, een groot netwerk en relevante producten en diensten die onze klanten sterker maken.

Welke richting het ook op gaat: Bovemij

Het verhaal van Bovemij is het verhaal van de mobiliteitsbranche

Want 60 jaar na de oprichting staat het belang van mobiliteitsbedrijven bij Bovemij nog altijd voorop. De mobiliteitsbranche staat nooit stil. En Bovemij dus net zomin.

Onze historie is er dan ook een van succesvol meebewegen met veranderingen. We zijn inmiddels dan ook veel meer dan een verzekeraar: wij zijn de partner van de mobiliteitsbranche. Wij helpen onze klanten om succesvoller te ondernemen.

"Bovemij helpt mij op weg naar de toekomst"
Renzo Engbers Motoport Zelhem

Bij ons vind je alles onder één dak

Het is onze missie om bedrijven in de mobiliteitsbranche te helpen succesvol te ondernemen. Dat doen we door middel van 4 routes:

Met onze bedrijfsverzekeringen zorgen wij ervoor dat onze klanten in business blijven bij tegenslag. Met onze particuliere producten en datadiensten helpen we hen aan meer omzet en marge. En door zo veel mogelijk te digitaliseren, zorgen we dat ze tijd overhouden om te doen waar zij het liefste mee bezig zijn.

Blijf ons volgen!

De toekomst gaat ongetwijfeld nog veel interessante ontwikkelingen brengen. Dus blijf ons volgen!

Of stel je vraag via...

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega’s.

Roy
Senior Acceptant