Alternative

Consumentenfinancieringen

Een financiering ter sprake brengen is niet altijd even makkelijk. Vaak heerst er nog een taboe omtrent gespreide betaling of heeft de klant op voorhand al gesproken met een bank of tussenpersoon. Toch kun je je klant hiermee helpen.

Om onze klanten te helpen om hun bedrijf te laten groeien, bieden we samen met hen ook consumentenfinancieringen.

Zo’n 70 procent van de verkochte auto’s in Nederland is tegenwoordig gefinancierd.

Door als autobedrijf je klanten een financieringsmogelijkheid aan te bieden, zorg je ervoor dat je de klant helpt als die misschien net niet genoeg financiële middelen heeft om de auto te kopen. Of als de klant een duurdere auto wil. Fijn voor de klant - die de mogelijkheid krijgt in zijn favoriete auto te rijden – maar natuurlijk ook fijn voor jou, omdat je op deze manier binding met je klant houdt. Je weet wanneer de financiering is afgelopen en het weer tijd is voor een nieuwe auto – dus een nieuwe aanbieding!

Als autobedrijf zorg jij voor de aanvraag; Bovemij zorgt voor het contract en de financiële afwikkeling. Zo kun jij gewoon je dagelijkse werk blijven doen.

  • We hebben scherpe rentetarieven: 5,9 procent.
  • We werken samen met meerdere banken, waardoor de kans groot is dat we voor iedere klant een passende oplossing vinden.
  • Wij zorgen ervoor dat je aan de wet voldoet; zo checken we of je advertenties aan de wet voldoen.
  • Wij hebben een aanvraagsysteem dat gemakkelijk in gebruik is en aan alle voorwaarden uit de wet voldoet.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor financieringen voor jouw klant, neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 024 7512282 of e-mailadres financieeladvies@bovemij.nl. Wij helpen je graag succesvol ondernemen!

Contantprijs Aanbetaling/ inruilbedrag Totaal kredietbedrag Vaste debet rentevoet Jaarlijkse kosten percentage Looptijd in maanden Termijnbedrag p/mnd Slottermijn Totaal te betalen bedrag
€25.000,- €10.000,- €15.000,- 5,90 % 5,90 % 48 €350,53 €0,00 €16.825,44
€10.000,- €5.000,- €5.000,- 5,90 % 5,90 % 24 €181,61 €1.000,00 €5.358,64

Bovemij Financieringsmaatschappij B.V. is aanbieder van financieringen en ingeschreven bij de KvK onder nummer 55007880 en geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder vergunning nummer 12040832. Genoemde voorbeelden zijn op basis van goederenkrediet. Het jaarlijks kostenpercentage is de prijsaanduiding van het krediet. Hierin komen alle kosten van het krediet tot uitdrukking. Alle bedragen zijn onder voorbehoud van acceptatie. Een consumenten informatieformulier is beschikbaar. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Of stel je vraag via...
Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's

Roy
Accountmedewerker