Alternative

Financieringen

Wij zijn er voor en door de branche. Het is ons doel om bedrijven in de mobiliteitsbranche succesvol te laten ondernemen. Een van de manieren waarop we dat doen, is autobedrijven die klant bij ons zijn te helpen bij het opstarten van een leasemaatschappij.

  • Wil je een leasemaatschappij starten?
  • Ben je van plan minimaal 100 leasecontracten per jaar te sluiten?
  • Ben je al klant bij Bovemij?
  • Ben je BOVAG-lid?

Dan kunnen we je misschien helpen. Lees snel verder!

Een eigen leasevloot starten? Bovemij helpt je erbij!

Nu de autoverkopen onder druk staan, is klantenbinding belangrijker dan ooit voor autobedrijven. Een eigen leasevloot helpt daarbij. Met Bovemij kunnen autobedrijven die klant zijn bij ons zelf leaseactiviteiten ontplooien. We werken met een achtergestelde lening: je brengt een deel van het geld in en wij vullen dat aan.

Door leasing aan te bieden, kun je niet alleen het onderhoud van de auto's maar ook de schade- en rentecomponent in eigen huis houden. Zo verhoog je niet alleen je rendement, maar bind je ook je klanten aan je! Onze medewerkers kijken kritisch mee in de acceptatie van klanten en denken mee over onder andere restwaardes en R.O.B. Ook handelen wij het beheer en de administratie van het wagenpark af, waardoor je je als autobedrijf volledig op je core business kan richten. De klant blijft natuurlijk jouw klant. Zo weet je wanneer het leasecontract afloopt en je hem een nieuwe aanbieding kan doen. Door met ons samen te werken, blijf je als ondernemer altijd zelf aan het stuur zitten.

Benieuwd of we ook jou kunnen helpen?

Vul dan onderstaand formulier in, dan gaan wij bekijken of we iets voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Leadformulier Care4Lease

Of stel je vraag via...
Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's

Roy
Accountmedewerker