Alternative

Kansen creëren met mijnOndernemersportaal

Speciaal voor onze klanten hebben wij mijnOndernemersportaal ontwikkeld: het online portaal dat onze klanten helpt succesvol te ondernemen. Op mijnOndernemersportaal vinden onze klanten allerlei handige functionaliteiten, die ervoor zorgen dat zij hun klanten beter weten te vinden. En andersom! Met mijnOndernemersportaal krijgen onze klanten bijvoorbeeld antwoord op vragen als:

  • Wie van mijn klanten is toe aan een nieuwe auto?
  • Hoe kan ik mijn omzet en klantenbinding verhogen?
  • Hoe kan ik APK-marktaandeel vergroten?

Deze handige functionaliteiten zijn nu beschikbaar voor de kleinere autobedrijven. We werken er hard aan om in de nabije toekomst ook voor andere branches deze functionaliteiten beschikbaar te maken.

En dat is niet alles!

Met mijnOndernemersportaal hebben onze klanten ook een duidelijk beeld van de producten en diensten die ze bij ons hebben afgenomen. En inzicht in welke risico's ze lopen door bepaalde producten en diensten niet af te nemen. Ook houden we hen via mijnOndernemersportaal op de hoogte van de laatste nieuwtjes. En uiteraard kunnen onze klanten mijnOndernemersportaal ook gebruiken voor het aan- en afmelden van kentekens, het melden van schaden en het inzien van hun polisbladen.

Dit is nog maar het begin...

mijnOndernemersportaal is het begin van iets moois. Het is namelijk onze missie om bedrijven in de mobiliteitsbranche te helpen succesvol te ondernemen. Dit portaal is hier een belangrijke stap in. Het is de bedoeling dat we samen met onze klanten het portaal gaan doorontwikkelen de komende jaren.

mijnOndernemersportaal - animatie

Of stel je vraag via....
Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's

Roy
Senior Acceptant