Voor de ondernemer die goed voor zijn personeel wil zorgen

Als werkgever weet je dat jouw personeel de ruggengraat van je bedrijf vormt. Daarom is het van vitaal belang om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers zich gewaardeerd, ondersteund en verzorgd voelen. Door te investeren in de gezondheid, veiligheid en tevredenheid van je medewerkers, kun je een positieve werkomgeving creëren die de betrokkenheid en loyaliteit van je medewerkers versterkt en tegelijkertijd ziekteverzuim effectief verminderen. Wij helpen je hier graag bij! 

De ziekteverzuimcijfers blijven stijgen. In 2022 bereikten ze in Nederland een record van 5,6%!  

Download onze whitepaper en ga aan de slag met ziekteverzuim 

Ziekteverzuim onder je medewerkers kan jou als ondernemer in de mobiliteitsbranche flinke kopzorgen opleveren. Niet alleen door de praktische uitdagingen, ook vanwege de hoge kosten. Wist je bijvoorbeeld dat je als ondernemer twaalf jaar financieel verantwoordelijk bent voor een langdurig zieke medewerker?   

Het cliché is ook hier waar: voorkomen is beter dan genezen. Maar ken jij de risico’s en doe jij genoeg aan preventie? Onze whitepaper 'Aan de slag met ziekteverzuim' kan jou hierbij helpen. Je vindt daar bijvoorbeeld adviezen over wat je zoal kunt doen om de kans op ziekteverzuim te verkleinen. En om dreigend verzuim op tijd te herkennen. Maar helemaal vermijden lukt nooit. Daarom is het goed om je erop voor te bereiden met verschillende verzekeringen. Welke voor jou handig zijn, lees je in de whitepaper. Ook staat er een handig stappenplan in de whitepaper waarin je per week ziet wat jouw verplichtingen dan zijn en wanneer je wat moet regelen in het geval van verzuim.   

Meer weten?  

Wil je meer weten over verzuim? Lees dan ook onze artikelen hierover op www.bovemij.nl/ziekteverzuim of neem contact op met je accountmanager. 

Aanbevolen artikelen

Ziekteverzuim: Voorkomen én goed voorbereiden
Maak jouw autobedrijf klaar voor overname met voorraadfinanciering!
Zonnepanelen plaatsen? Hier moet je aan denken

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.