Veilig je handelsvoorraad aanvullen met de transportverzekering

Als caravandealer ben je verplicht een transportverzekering af te nemen bij de importeur. Daar kun je helaas niet onderuit. Maar de voorwaarden van die verzekering worden de laatste jaren steeds schraler. We merken hogere eigen risico’s en uitsluitingen op. Lang niet alle schade is meer afgedekt. Met de transportverzekering via Bovemij ben je daar wél zeker van.

Vrijwel iedere caravan heeft wel een kras of deuk. Iets te vlug ingeparkeerd misschien, of een paaltje over het hoofd gezien. Dat is ook niet te voorkomen. Maar als caravandealer wil je klanten die een splinternieuwe caravan kopen wel een gaaf exemplaar aanbieden. Áls er iets fout gaat bij het transport naar je showroom, is de verplichte transportverzekering lang niet altijd voldoende.

Alles afgedekt

‘Eigenlijk is het gek dat niet alle onderdelen van de reis die een caravan doormaakt goed verzekerd zijn’, vindt Jorg Koenecke, Commercieel Manager bij Bovemij. ‘In de showroom bij de caravandealer is de handelsvoorraadverzekering bij ons altijd goed geregeld. Net als wanneer een klant de caravan meeneemt naar huis. Maar het transport naar de showroom toe dus niet.’

Dat kun je oplossen met de transportverzekering via Bovemij. Hiermee is ook het transport van de importeur naar je showroom toe veel beter afgedekt. ‘Voor een deel is dat natuurlijk dubbel’, vertelt Jorg. ‘Maar je krijgt er wel meer zekerheid voor terug. Bovendien is het een betaalbare verzekering.’

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in de transportverzekering? Of wil je er graag meer over weten? Neem dan contact op met je accountmanager.

Aanbevolen artikelen

Hoe zit het ook alweer met de groene kaart?
Onze klanten beoordelen Bovemij Voorraadfinanciering met een 8,7. Wanneer ga jij er mee aan de slag?
Voor de ondernemer die goed voor zijn personeel wil zorgen

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.