De BOVAG Zorgpolis: speciaal voor de mobiliteitsbranche!

Wél of niet overstappen naar een nieuwe zorgverzekering … Een keuze die veel Nederlanders zo aan het eind van het jaar maken. Overstappen naar de collectieve BOVAG Zorgpolis biedt vele voordelen.

Vijf vragen die vaak door ondernemers worden gesteld over de BOVAG Zorgpolis (en de antwoorden daarop natuurlijk!). 

1) Wat is het voordeel voor mijn werknemers? 
Je hebt een uitgebreide zorgpolis in de aanbieding, tegen zéér gunstige voorwaarden. Het collectieve voordeel op de basisverzekering is al tien procent. Ook de premie bij de aanvullende verzekeringen is zeer scherp. 

2) Worden mijn werknemers gezonder door de BOVAG Zorgpolis? 
Sommige werknemers beschikken alleen over een basisverzekering, zonder aanvullende dekking. Als zij aanvullende zorg zoals fysiotherapie nodig hebben, vragen ze in enkele gevallen aan hun werkgever aan of hij daaraan wil meebetalen. De BOVAG Zorgpolis biedt verschillende goede dekkingen, inclusief fysiotherapie, tegen gunstige condities. Speciaal op maat voor medewerkers die actief zijn in de mobiliteitsbranche. Voor de werkgever is dat een hele geruststelling. Zijn werknemer krijgt in geval van fysieke klachten meteen een goede behandeling, waarvoor de werkgever niet extra hoeft bij te dragen. 

3) Valt er iets te kiezen? 
Binnen de BOVAG Zorgpolis kunnen medewerkers zich collectief aansluiten bij de gerenommeerde zorgaanbieders Zilveren Kruis, OHRA en De Friesland Zorgverzekeraar. Werknemers die kiezen voor de aanvullende verzekering van Zilveren Kruis, krijgen er de BOVAG Zorgpolis Plus gratis bij. Dat betekent onder meer een gratis Health Check, extra fysiotherapie en een extra vergoeding voor brillen en lenzen. OHRA heeft als voordeel de gratis module OHRA Gezond. De Friesland Zorgverzekeraar biedt op zijn beurt een aantrekkelijk vitaliteitspakket tegen een scherp tarief. 

4) Wat als je al verzekerd bent bij een van deze drie verzekeraars? 
Werknemers die al zijn verzekerd via OHRA, Zilveren Kruis of De Friesland Zorgverzekeraar kunnen hun polis omzetten naar het collectief van BOVAG Zorgpolis. Ze kunnen daardoor tientallen euro’s per jaar besparen. Partner en gezinsleden profiteren mee. 

5) Tot wanneer kun je overstappen? 
Overstappen kan nog tot en met 31 december. Meer informatie is te vinden op bovagzorgpolis.nl

Tarieven basisverzekering grote zorgverzekeraars (vanaf) 

BOVAG Zorgpolis 

 • Zilveren Kruis (Gratis BOVAG Plus dekking) € 95,36  
 • OHRA (Vrije artsenkeuze)€ 106,78 
 • De Friesland Zorgverzekeraar€ 105,26 

Overige aanbieders 

 • CZ  € 112,15 
 • Interpolis € 106,25 
 • Menzis € 103,00 
 • Univé € 100,95 

   Nog niet gevonden wat je zocht?

   Of stel je vraag via…

   Heb je een vraag?
   Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.