Bovemij, RDC, ENRA, Autotrust en Care4Lease gaan samen vooruit!

Bovemij doet meer dan verzekeren!

Naast de Bovemij Schadeverzekeringsmaatschappij (SVM) zijn ook RDC, ENRA, Autotrust en Care4Lease onderdeel van de Bovemij groep. Met elkaar bieden we een zo compleet mogelijk pakket aan business services aan mobiliteitsbedrijven, en in samenwerking met mobiliteitsbedrijven bieden we ook mobiliteitsdiensten aan de consument.

Binnen de Bovemij groep doen wij altijd al ons uiterste best om jou, ondernemer in een mobiliteitsbedrijf, elk vanuit onze eigen expertise zo goed mogelijk te bedienen en te ondersteunen in de verbinding met de consument. Maar het kan altijd beter, en daarom bundelen wij onze commerciële krachten. Alle accountmanagers en collega’s van de servicedesk van deze bedrijven werken voortaan in één overkoepelende organisatie samen; Bovemij.

Deze samenvoeging van alle commerciële afdelingen van de Bovemij groep betekent dat jouw bedrijfsgegevens binnen Bovemij zijn gecombineerd in één klantenbestand. Dit heeft geen gevolgen voor de wijze waarop wij jouw zakelijke (persoons)gegevens verwerken om producten en diensten te kunnen leveren. We zullen, zoals altijd, zorgvuldig met die gegevens omgaan. Daarbij houden wij ons ten aanzien van de persoonsgegevens onder andere aan de eisen die de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet ons opleggen. In onze privacyverklaring lees je hoe Bovemij met jouw persoonsgegevens omgaat.

Daarbij zul je steeds meer zelf kunnen regelen; op mijnOndernemersportaal en viaBovemij vind je steeds meer mogelijkheden om onze diensten te gebruiken en de online verbinding met jóuw klant te optimaliseren.

Overigens blijven de afzonderlijke entiteiten verantwoordelijk voor het beheer op jouw polissen, applicaties en data. Dus onderhoudsmeldingen, tweedelijns ondersteuning en facturen voor diensten ontvang je onverminderd van de entiteit waarmee je de overeenkomst bent aangegaan.

Heb je vragen over de samenwerking binnen de Bovemij groep of over de manier waarop wij met jouw gegevens omgaan? Neem dan contact met ons op. Dit kan op verschillende manieren. Deze vind je op www.bovemij.nl/service-contact/contact. Of maak gebruik van jouw persoonlijke contactpagina op mijnOndernemersportaal. Er zit een compleet team van toegewijde deskundige collega’s voor je klaar.

Wij kijken uit naar een goede voortzetting van onze relatie!