Alternative

Een gevulde werkplaats én extra inkomsten. Welk autobedrijf wil dat nu niet?

Als verbonden bemiddelaar van Bovemij kun je je klanten niet alleen de BOVAG Autoverzekering aanbieden, maar hen ook ondersteunen bij hun financiering en pechhulp. Gebundeld in het Rij Zeker Plan. Wil je ook starten met het aanbieden van aanvullende producten? Neem dan contact met ons op via e-mailadres deelnemer@bovagautoverzekering.nl of telefoonnummer 024 366 56 97.

BOVAG Autoverzekering

Met het aanbieden van de BOVAG Autoverzekering aan je klanten, zorg je ervoor dat die terugkomt naar je werkplaats. De klant hoeft zelf vrijwel niets te regelen en is er zeker van dat hij in het geval van schade bij zijn vertrouwde adres terecht kan. Ook hebben we een aanschafwaarderegeling van vier jaar, wat uniek is in de markt. Bij diefstal of total loss mag je klant dus een nieuwe auto uitzoeken ter waarde van het aankoopbedrag. Uiteraard in jouw showroom!

Zo helpt de BOVAG Autoverzekering je om nog succesvoller te ondernemen!

De voordelen voor jou als ondernemer:

  • Hogere omzet door provisie
  • Goed gevulde werkplaats
  • Klantenbinding

BOVAG Pechhulp

Met BOVAG Pechhulp zorg jij ervoor dat je klant mobiel blijft. Vanaf enkele euro’s per maand is hij namelijk verzekerd van hulp bij pech onderweg. BOVAG Pechhulp kent een uitgebreide basisdekking, die kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld vergelijkbaar vervangend vervoer en dekking voor aanhangwagen of caravan.

Daarmee zorgt BOVAG Pechhulp ervoor dat je klant weer snel de weg op kan. Strandt je klant binnen een straal van 25 kilometer van je autobedrijf en is een (nood)reparatie ter plekke niet mogelijk? Dan wordt de auto naar jouw autobedrijf vervoerd. De klant tevreden, jij extra werk. En dat vergroot weer de binding met je klant.

Het aanbieden van Pechhulp is binnen het Rij Zeker Plan alleen mogelijk in combinatie met de BOVAG Autoverzekering.

Wil je Pechhulp los aanbieden? Dan hebben we hier ook een oplossing voor, waarmee je namens de klant de premie betaalt en zelf kunt uitrijden indien je klant binnen 25 kilometer van je autobedrijf strandt. Meer weten? Neem dan contact op met ons accountteam via deelnemer@bovagpechhulp.nl of telefoonnummer 024 366 56 97.

Financiering

Zo’n 70 procent van de verkochte auto’s in Nederland is tegenwoordig gefinancierd. Door als autobedrijf je klanten een financieringsmogelijkheid aan te bieden, zorg je ervoor dat je de klant helpt als die misschien net niet genoeg financiële middelen heeft om de auto te kopen. Of als de klant een duurdere auto wil. Fijn voor de klant - die de mogelijkheid krijgt in zijn favoriete auto te rijden – maar natuurlijk ook fijn voor jou, omdat je op deze manier binding met je klant houdt. Je weet wanneer de financiering is afgelopen en het weer tijd is voor een nieuwe auto – dus een nieuwe aanbieding!

Als autobedrijf zorg jij voor de aanvraag; Bovemij zorgt voor het contract en de financiële afwikkeling. Zo kun jij gewoon je dagelijkse werk blijven doen.

Het aanbieden van Financiering is binnen het Rij Zeker Plan alleen mogelijk in combinatie met de BOVAG Autoverzekering.

Of stel je vraag via...
Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's

Roy
Accountmedewerker