Schade melden: dit is de snelste manier

Snel en overzichtelijk je bedrijfszaken regelen: op mijnOndernemersportaal kan het. Maar ken jij alle mogelijkheden van het portaal al? Om ondernemers zo goed mogelijk op weg te helpen, lichten we elke keer een functionaliteit uit. Vandaag: online schade melden.

Diefstal, brand of een botsing in het verkeer: elke ondernemer heeft wel eens schade. Het belangrijkste voor jou? Dat het snel wordt afgehandeld. Meld je schade online via mijnOndernemersportaal, dan gaat de afhandeling extra snel. Op het portaal kun je de schade 24 uur per dag melden. Wel zo prettig, zo hoef je niet te wachten tot ons kantoor geopend is.

Hoe werkt het?

Log in op mijnOndernemersportaal, ga naar het schadeformulier (Verzekeren > Schade > Schade melden) en beantwoord de vragen. Alles wat wij nodig hebben voor de afhandeling wordt aangegeven. En de documenten die wij nodig hebben, kun je direct uploaden. Zo kunnen we meteen voor je aan de slag en voorkom je dat je achteraf nog tijd kwijt bent aan het nasturen van informatie. Telefonische schademelding raden we alleen aan bij acute situaties of grote schade. We vertellen je dan meteen waar je aan toe bent en hoe je moet handelen.

Op het portaal kun je ook de status van verschillende schadeafhandelingen volgen. Ga hiervoor naar Verzekeren > Schade > Overzicht.

Aanbevolen artikelen

Meer weten over voorraadfinanciering? Kom naar ons Bovemij Finance Event!
Ziekteverzuim: Voorkomen én goed voorbereiden
Maak jouw autobedrijf klaar voor overname met voorraadfinanciering!

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.