Alternative

Cybercriminelen weten je bedrijf makkelijker te vinden dan je denkt. En het kan iedereen overkomen. Ook kleinere bedrijven worden regelmatig slachtoffer van online criminaliteit. Cybercriminelen kijken namelijk niet hoe groot of hoe klein je bent, maar hoe kwetsbaar je bent. Ruim de helft van het midden- en kleinbedrijf is minstens één keer slachtoffer geworden en ondervindt grote schade.

Cyberverzekering op maat!

Als je bedrijf slachtoffer wordt van cybercriminelen, zijn de gevolgen vaak niet te overzien. Hoog tijd om meer te leren over de risico’s en hoe je jouw bedrijf digitaal beveiligt. Je bent nooit volledig beschermd tegen cybercriminaliteit, maar je kunt de gevaren wel beperken.

Er bestaan scans die inzicht geven in hoe veilig je bedrijf nu is. Zodra je weet hoe je ervoor staat, kun je vervolgstappen nemen. Ook kun je bepaalde risico's verzekeren. 

Wij werken hiervoor samen met een verzekeringsmaatschappij die gespecialiseerd is in cyberverzekeringen. Wil je de risico’s voor jouw bedrijf inventariseren en je verzekeren tegen het risico op cybercrime? Neem dan contact op met je accountmanager of accountteam; deze gaat op zoek naar een passende oplossing voor jouw bedrijf. Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten over cybercrime?

Gelukkig kun je zelf een hoop doen om je te wapenen tegen cybercrime. Op onze themapagina vind je artikelen, tips en inspirerende verhalen van ondernemers in de mobiliteitsbranche die jou hierbij kunnen helpen.

Contactformulier

Verzenden

 

Aanbevolen artikelen

Je moet er toch niet aan denken slachtoffer te worden van cybercrime?
Nieuw Platform Samen Digitaal Veilig: maak het online criminelen moeilijk
"Natuurlijk was het handiger geweest als zij de betaling even had geverifieerd"

Of stel je vraag via...
Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's

Roy
Senior Acceptant