Onze klanten beoordelen Bovemij Voorraadfinanciering met een 8,7. Wanneer ga jij er mee aan de slag?

Als eigenaar van een autobedrijf is het essentieel om vooruit te denken en groeikansen te benutten. Een van de meest effectieve manieren hiervoor is: voorraadfinanciering. In dit artikel geven we je 5 redenen waarom het interessant is voor jouw bedrijf om aan de slag te gaan met voorraadfinanciering. Waar zijn deze 5 redenen op gebaseerd? Uit een recent (onafhankelijk) klanttevredenheidsonderzoek dat we hebben laten uitvoeren. Dit doen we omdat we de mening van onze klanten belangrijk vinden en continu willen blijven ontwikkelen. Daarnaast laten we je in dit artikel zien wat Bovemij Voorraadfinanciering voor jou kan betekenen én waarom 80% van onze klanten Bovemij Voorraadfinanciering zou aanbevelen. 

 1. Laat je bedrijf groeien zonder kapitaalbeperkingen 

  Met voorraadfinanciering kun je je voorraad auto's uitbreiden en upgraden zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de financiële beperkingen. Hierdoor kun je je volledig richten op het laten groeien van je bedrijf, zonder dat je je kapitaal hoeft aan te spreken. Door je voorraad te financieren houd je daarnaast meer cashflow over voor andere zakelijke behoeften, zoals marketing, technologische investering en personeel. 

 2. Toegang tot kennis en expertise 

  Met voorraadfinanciering kun je je voorraad nauwkeurig afstemmen op de vraag van je klanten. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over te veel of te weinig voorraad. Het is belangrijk dat de partij waar jij je voorraadfinanciering bij afneemt kennis heeft van zaken. Je wilt natuurlijk voorzien worden van waardevol advies en ondersteuning. Of het nou gaat om trends, marketanalyses of financieringsstrategieën. Bovemij is de partner van de mobiliteitsbranche en met onze diepgaande kennis van de markt kunnen wij jouw bedrijf verder brengen. Uit het klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat onze klanten erg tevreden zijn over onze specifieke diensten en kennis, omdat we zijn gespecialiseerd in de automotive branche waarin zij opereren.  

 3. Flexibele financiering 

  Een voorraadfinanciering geeft jouw bedrijf flexibele financieringsopties die afgestemd zijn op de behoeftes van jouw bedrijf. Denk hierbij aan variabele rentetarieven en aanpasbare terugbetalingsvoorwaarden. Bij Bovemij Voorraadfinanciering geven we je toegang tot een gebruiksvriendelijk en eenvoudig financieringsproces. Dus geen ingewikkelde papieren of trage procedures. Terwijl wij je financiële processen stroomlijnen, kun jij je concentreren op wat echt belangrijk is voor de groei van je bedrijf. Onze service wordt door huidige klanten zelfs beter ervaren dan die van banken. 

 4. Minimaliseer risico's en bescherm je liquiditeit 

  Voorraadfinanciering stelt je in staat risico's te minimaliseren door je liquiditeit te beschermen. In plaats van grote sommen kapiteel te investeren in voorraad, maak je gebruik van flexibele financieringsopties. Zo kun je cashflow vrijhouden voor onverwachte uitgaven en tegenslagen, waardoor je bedrijf veerkrachtiger wordt. 

 5. Persoonlijke aandacht en snelle service

  Wanneer je aan de slag wil met voorraadfinanciering of wanneer je wil overstappen van partij, is het belangrijk om te kijken waar jouw wensen en behoeften liggen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan persoonlijke aandacht en snelle service. Bij Bovemij Voorraadfinanciering draait alles om jou en je bedrijf. Onze persoonlijke aanpak en snelle service zijn de kern van onze voorraadfinanciering. We begrijpen de unieke behoeften binnen de automotive branche en bieden oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke situatie. Uit het klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat onze huidige klanten erg tevreden zijn over deze persoonlijke aanpak. Ze waarderen ons persoonlijke karakter, snelle opvolging en het gemak waarmee financieringen kunnen worden verhoogd.

Jouw succes is ons succes. Daarom ondersteunen we je met Bovemij Voorraadfinanciering bij elke stap. Dit bevestigen onze klanten in een recent klanttevredenheidsonderzoek. Hier scoorden we een gemiddelde klantbeoordeling van 8,7 waar we erg trots op zijn!  

Wil jij aan de slag met het realiseren van je groeiambities met voorraadfinanciering? En ben je benieuwd wat de Bovemij Voorraadfinanciering voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag dan snel een vrijblijvende kennismaking aan! Als je enthousiast bent geworden, aarzel dan niet om vandaag nog een gesprek met ons aan te vragen!  

Aanbevolen artikelen

Ziekteverzuim: Voorkomen én goed voorbereiden
Maak jouw autobedrijf klaar voor overname met voorraadfinanciering!
Zonnepanelen plaatsen? Hier moet je aan denken

 

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.