Je moet er toch niet aan denken slachtoffer te worden van cybercrime?

Cybercriminaliteit komt steeds meer voor, ook binnen de mobiliteitsbranche. Criminelen hacken bijvoorbeeld steeds vaker auto’s en beveiligingscamera’s. En wat dacht je van een ‘onschuldig’ betaalverzoek dat vervolgens je hele bedrijfsvoering stillegt?

Gelukkig kun je zelf een hoop doen om de kans te verkleinen dat je slachtoffer wordt van cybercriminaliteit. Wat precies? Dat ervaar je tijdens ons Cyber Event: een gratis avondvullend programma (incl. diner) barstensvol praktische tips voor jouw bedrijf. Exclusief voor mobiliteitsbedrijven!

Bekijk de sneak preview van dit evenement hieronder of meld je direct aan.


Locatie en programma

Tijdens deze Bovemij Werkplaats hoor je alles over cyberrisico’s en hoe cybercrime ook jouw bedrijf kan raken. Test bijvoorbeeld jouw kennis over cybercrime. Ontdek hoe makkelijk het is om gehackt te worden. Neem je eigen cyberpreventie onder de loep. En leer van succesverhalen uit de praktijk. Aan het eind van de avond ga je naar huis met veel praktische tips om je tegen cybercrime te wapenen. Tips waar je direct mee aan de slag kunt!  Het volledige programma van de avond vind je op onze event website.

De Bovemij Werkplaats ‘Maak je bedrijf digitaal veilig’ is een gezamenlijk event van Bovemij en BOVAG en wordt de komende weken op verschillende locaties in het land georganiseerd:

  • Woensdag 8 juni 2022 - Regio Eindhoven
  • Dinsdag 14 juni 2022 - Regio Gouda
  • Donderdag 16 juni 2022 - Regio Zwolle

Over de Bovemij Werkplaats

Dit event maakt onderdeel uit van de Bovemij Werkplaats. Vanuit de Bovemij Werkplaats organiseren we evenementen die heel praktisch van aard zijn; je verlaat het evenement dus altijd met concrete tips en actiepunten!

De ene keer organiseren we een online event, waar we je inspireren en vooral heel veel tips en tricks met je delen. En de andere keer komen we fysiek samen. Dan gaan we echt met elkaar aan de slag in een interactieve werksessie. De Bovemij Werkplaats is de plek waar je ongestoord aan jouw onderneming kunt sleutelen!

Meer weten over cybercrime?

Bekijk dan onze speciale pagina over cybercrime. Hier vind je allerlei artikelen over cybercrime en delen we ervaringen van ondernemers in de mobiliteitsbranche.

Aanbevolen artikelen

Ziekteverzuim: Voorkomen én goed voorbereiden
Maak jouw autobedrijf klaar voor overname met voorraadfinanciering!
Zonnepanelen plaatsen? Hier moet je aan denken

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.