Houd je bedrijf gezond met de Verzuimnavigator

Goed personeel is goud waard. Dus als ondernemer wil je verzuim te allen tijde voorkomen. En mocht een werknemer toch uitvallen, dan is het zaak diegene weer zo snel mogelijk op de werkvloer te krijgen. In beide situaties, preventief of bij ziekte, kan de Verzuimnavigator hulp bieden.   

Stappenplan 

Op de website zijn verschillende producten en diensten beschikbaar, zoals een training fysieke belasting of een quickscan vitaliteit. Ook kun je psychologische hulp inschakelen als een medewerker langdurig ziek is. Daarnaast zijn er hulpmiddelen verkrijgbaar die een snellere terugkeer naar de werkvloer kunnen stimuleren. 

In geval van een zieke medewerker is er een stappenplan, waarin alle stappen kunnen worden bijgehouden die de eerste twee jaar moeten worden gezet, inclusief een tijdspad wanneer wat moet gebeuren.   

Korting op producten en diensten 

De Verzuimnavigator is een gezamenlijk initiatief van Bovemij, BOVAG, NV Schade en Zilveren Kruis. Deze partijen hebben afspraken gemaakt over kortingen op producten en diensten die je krijgt als je deze diensten afneemt via de Verzuimnavigator. 

Aanbevolen artikelen

Het gevaar van Li-ion accu's en de wetgeving die je moet kennen
5 tips om de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers te bevorderen
Zorg dat je SCIOS Scope 10-certificaat op orde is!

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.