Goed in je vel met de BOVAG Zorgpolis!

Het is weer de tijd om de zorgpolis tegen het licht te houden. Nu premies van zorgaanbieders inmiddels bekend zijn, blijkt de collectieve BOVAG Zorgpolis meer dan ooit een aantrekkelijke aanbieding voor jouw medewerkers en voor jouzelf.  

De BOVAG Zorgpolis is een zorgcollectief speciaal voor de mobiliteitsbranche. Zo worden behandelingen die veel voorkomen in de branche ruim vergoed, denk bijvoorbeeld aan extra fysiotherapie. Bij deze collectieve zorgverzekering hebben jouw medewerkers de keuze uit drie aanbieders: Zilveren Kruis, OHRA en De Friesland. Drie betrouwbare verzekeraars met een uitstekende basisverzekering en een uitgebreid aanbod aanvullende pakketten, inclusief extra BOVAG-voordelen, zodat iedereen een passende dekking kan vinden.   

Goed voor medewerkers én voor jou 

Doordat we optimaal gebruik weten te maken van de dekkingen, worden jouw medewerkers bovendien extra snel geholpen. En dat betekent dat ze sneller terugkeren op de werkvloer. Goed voor jou en jouw medewerkers. Bovendien is de BOVAG Zorgpolis een manier om je als werkgever te onderscheiden, want door de kortingen en extra BOVAG-dekkingen heb je mooie secundaire arbeidsvoorwaarde in handen.  

Jouw medewerkers werknemers krijgen tot wel 20 procent korting op aanvullende verzekeringen. Gezinsleden zijn meeverzekerd en iedereen wordt geaccepteerd. Omdat je BOVAG-lid bent, krijgen jouw werknemers en hun gezinsleden nog meer voordelen zoals extra fysiotherapie, gezondheidsprogramma’s en een healthcheck. Zo besparen jouw medewerkers en hun gezinnen flink op hun zorgverzekering. Zijn jouw medewerkers al verzekerd bij een van deze zorgverzekeraars? Dan kunnen zij hun polis eenvoudig omzetten en direct genieten van meer dekking en hogere kortingen.  

Inmiddels maken al meer dan 32.000 BOVAG-medewerkers en hun gezinsleden gebruik van het BOVAG-collectief. Laat jouw medewerkers ook meeprofiteren en zorg dat je jouw medewerkers informeert. De medewerkers van BOVAG Zorgpolis staan klaar om je daarbij te helpen. Zo stellen zij communicatiehulpmiddelen aan je beschikbaar zoals digitale voorbeeldbrieven en posters die je kunt ophangen in de kantine.   

Voor het aanvragen van de communicatiehulpmiddelen kun je contact opnemen met de zorgexperts van de BOVAG Zorgpolis. Zij zijn te bereiken via (088) 1210201 of bovagzorgpolis@upiva.nl en beantwoorden ook eventuele vragen. Voor meer informatie over de BOVAG Zorgpolis ga je naar www.bovagzorgpolis.nl/werkgever.  

Dit is een bewerkte versie van een artikel dat eerder in de BOVAGkrant verscheen.  

Aanbevolen artikelen

Bovemij start samenwerking met Openclaims voor naadloze schadeafhandeling
Ben jij beschermd tegen hagelschade?
Bescherm je voertuigen tegen onderdelendiefstal met deze tips!

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.